kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Senseo koffiepads extra strong

Senseo

5 . 65

36 Stuks

Een extra sterke koffie van diep gebrande Arabica en Robusta bonen voor een intense en pittige smaak, met een heerlijke cremalaag. Geniet met één druk op de knop van een vers kopje Senseo® Extra Strong koffie.

  • intens en krachtig van smaak
  • zeer donkere branding
  • te gebruiken in SENSEO® koffiepadmachines

omschrijving

Senseo Extra Strong Koffiepads: intens en krachtig Start je dag krachtig met Senseo Extra Strong koffiepads. Verpakt in een zak met 36 stuks, deze koffiepads bieden je een intense smaakbeleving. De koffie heeft een zeer donkere branding, wat resulteert in een intens en krachtig smaakprofiel. De Extra Strong variant van Senseo belooft een extra sterke koffie van diep gebrande Arabica en Robusta bonen voor een intense en pittige smaak. Bovendien zijn deze koffiepads te gebruiken in alle SENSEO® koffiepadmachines. Dus of je nu een vroege vogel bent of een late uitslaper, jouw perfecte kop koffie is slechts een druk op de knop verwijderd. Bewaar en gebruik Senseo Extra Strong koffie Het bewaren van jouw Senseo Extra Strong koffiepads is eenvoudig. Bewaar de zak in een koele, droge plaats uit de buurt van direct zonlicht om de verse smaak en het aroma te behouden. Dankzij de handige verpakking kan je gemakkelijk elke ochtend jouw dag beginnen met een verse kop koffie. Meer over Senseo Extra Strong koffie Als je op zoek bent naar een nog intensere koffie-ervaring, probeer dan eens de Senseo Extra Strong variant. Het is een heerlijke optie voor diegenen die houden van een sterke en gedurfde koffie om de dag mee te starten. En als je eens iets anders wilt proberen, zijn er nog veel meer varianten in het Senseo assortiment beschikbaar die passen bij jouw persoonlijke smaakvoorkeur. Niet alleen is deze koffie van topkwaliteit, maar Senseo is tevens een responsieve merk als het gaat om milieuverantwoordelijkheid. De Extra Strong koffiepads zijn Rainforest Alliance gecertificeerd wat betekent dat je niet alleen geniet van heerlijke koffie, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.
  • gemalen koffie in pads
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht
36 Stuks

bewaren

Wij adviseren om de SENSEO koffiepads op een koele, droge plek te bewaren tot 2-3 weken na opening.

gebruik

Gebruik de enkele padhouder voor 1 kopje koffie en de dubbele padhouder voor 2 kopjes koffie. Na gebruik de padhouder naspoelen met water.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Senseo koffiepads extra strong
5 . 65