online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

op de boerderij van David Janssen uit Veulen

Artikelen  waarin de echtheid, passie en liefde voor het ambacht tot uiting komen. Onder het label 'SPAR uit de streek' heeft SPAR een lijn gelanceerd die rechtstreeks van de boer, teler of slager in de SPAR winkel komt. Er komt dus geen grootschalige fabriek aan te pas. Stuk voor stuk kwaliteitsproducten, gemaakt door kleine producenten met een enorme passie! Denk aan heerlijke soepen, jam, snoep, eieren en vleeswaren. De producten zijn geselecteerd uit diverse streken en regio's in Nederland.

Zo verkoopt SPAR de diervriendelijkste eieren van Nederland. Deze eieren komen van de kippen van Kippenhouder David Janssen uit Veulen. De kippen worden met liefde en respect verzorgd en gevoed. SPAR kiest bewust voor diervriendelijke eieren. De vrije uitloopeieren van SPAR dragen het Beter Leven-kenmerk van de dierenbescherming, omdat de kippen meer ruimte krijgen, een vrije uitloop naar buiten hebben en meer afleidingsmateriaal krijgen. De gezondheid van de kippen wordt planmatig aangepakt en het antibioticagebruik wordt teruggedrongen. Hiermee draagt SPAR bij aan de kwaliteit van leven van de kippen.

Bekijk hier onze livestream van onze vrije uitloopkippen:

...LIVE HD WebCam...

 

De kippen gaan 's ochtends, nadat ze hun eieren hebben gelegd, rond 10.30 uur naar buiten, tenzij het slecht weer is of donker wordt, dan blijven de kippen liever binnen. Zijn er geen kippen in beeld, bekijk dan het filmpje, hier zie je alles over het reilen en zeilen op de zorgboerderij.