kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Vivera plant gekruide wokstukjes

Vivera

3 . 95

175 Gram

Vivera's heerlijke gekruide wokstukjes: plantaardig genieten!

  • 100% plantaardige wokstukjes
  • Rijk aan smaak en kruiden
  • Perfecte vleesvervanger in gerechten

omschrijving

Ervaar de Smaakrevolutie met Vivera Plant Gekruide Wokstukjes Toe aan een plantaardige twist in je dagelijkse maaltijden? Ontdek de heerlijke Vivera plant gekruide wokstukjes. Deze smaakvolle stukjes zijn een perfecte keuze voor iedereen die wil genieten van een vleesvrije maar toch rijke en kruidige toevoeging aan hun wokgerechten. Vivera, een A-merk bekend om zijn kwaliteit en smaak, zorgt ervoor dat je met deze 175 gram verpakking een genereuze portie hebt voor een voedzaam en smakelijk maal. De handige kratverpakking waarin het product wordt geleverd zorgt ervoor dat je de wokstukjes gemakkelijk kunt bewaren en gebruiken. Bewaar en gebruik Vivera Plant Gekruide Wokstukjes Wil je zolang mogelijk van je Vivera plant gekruide wokstukjes genieten? Deze houdbare producten zijn idealiter te bewaren in een koele en droge plek tot de vervaldatum die op de krat geïndiceerd staat. Na opening raden we aan om de wokstukjes binnen een paar dagen te consumeren, en altijd goed gekoeld te bewaren voor de beste smaak en kwaliteit. Of je nu een snelle lunch voorbereidt of een uitgebreid diner, deze wokstukjes zijn de plantaardige oplossing voor een heerlijke maaltijd. Meer over Vivera Plant Gekruide Wokstukjes Terwijl je geniet van de gekruide wokstukjes van Vivera, kan het zijn dat je ook nieuwsgierig bent naar andere plantaardige alternatieven. Vivera biedt een verscheidenheid aan producten die net zo makkelijk te gebruiken zijn in jouw favoriete gerechten - van plantaardige burgers tot schnitzels en nog veel meer. Je kunt experimenteren met verschillende smaken en texturen en hiermee iedere maaltijd uniek maken. Sluit je aan bij de plantaardige beweging en geniet van een rijkdom aan smaken, terwijl je bijdraagt aan een duurzamere wereld met elke hap van Vivera's plant gekruide wokstukjes.
  • Voorgegaarde plantaardige stukjes op basis van soja- en tarwe-eiwit. Het product bevat toegevoegd ijzer en vitamine B12.
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht
175 Gram

ingrediënten

ingrediënten
70% gehydrateerde plantaardige eiwitten(water, 12% SOJA-EIWIT, 2% TARWE-EIWIT), zonnebloemolie,raapzaadolie, verdikkingsmiddel (methylcellulose), natuurlijke aroma's,kruiden en specerijen (komijn, koriander, venkelzaad, zwarte peper,kurkuma, foelie, kruidnagel, chilipeper, gember, karwijzaad, piment, lavas),azijn, TARWEZETMEEL, citrusvezels, groenten (paprika, ui), zout, water,knoflookpoeder, maltodextrine, paprikaconcentraat, ijzer, vitamine B12. Allergenen: Kan sporen bevatten van ei en melk.
allergie-informatie

bevat: ei, melk, soja, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 14 gram

Koolhydraten 2.7 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.5 gram

Vet 18 gram

Vet waarvan verzadigd 2 gram

Zout 1.4 gram

bewaren

Bij max. 7 °C ten minste houdbaar tot: (zie datum bovenzijde). Na opening binnen 2 dagen consumeren. Direct invriezen na aankoop is mogelijk. De houdbaarheid bij -18 °C is 3 maanden.

contactgegevens

VIVERA

Vivera plant gekruide wokstukjes
3 . 95
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip