sluit filter

met de broodjes van SPAR

botert 't wel

broodjes


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Petit Pain wit
0. 45
Petit Pain wit Los 80 Gram
0. 45

bagelicious!

bagelicious!

Bezoek rond lunchtijd? Met bagels op tafel maak je het meteen bijzonder! Doe inspiratie op met onze belegtip.

Gezonder eten is niet zo moeilijk als je denkt!

Gezonder eten is niet zo moeilijk als je denkt!

Wist je dat je op een eenvoudige manier al honderden calorieën per dag kunt besparen? Lees hier meer.

Tijgerbol
0. 59
Tijgerbol Los 70 Gram
0. 59
pompoen broodje
0. 59
pompoen broodje Los 80 Gram
0. 59
Spar baguelino wit
0. 99
Spar baguelino wit Los 110 Gram
0. 99
kaasbol
0. 79
kaasbol Los 70 Gram
0. 79
Boerenbol
0. 85
Boerenbol Los 140 Gram
0. 85

traditionele broodjes combinaties

Zachte bolletjes, puntjes, Kaiserbroodjes of krentenbollen zijn allemaal even lekker en toch heb je zo je voorkeur. Kies je voor zachte broodjes of heb je liever de bolletjes met een krokant korstje? Er zijn bepaalde traditionele combinaties van broodjes en beleg. Eet je een broodje knakworst, dan kies je voor een wit puntje. Een krenten- of mueslibol beleg je met een laagje (room)boter, jong belegen kaas of komijnekaas en een pistoletje is de basis voor een broodje gezond. Het zijn misschien traditionele combinaties, maar jij bent natuurlijk baas over het beleg.

zachte bolletjes voor onderweg

Vroeger was het de normaalste zaak van de wereld om broodjes voor onderweg mee te nemen. Op vakantie, naar een pretpark of naar de dierentuin werd de rugzak gevuld met pakjes drinken, rolletjes drop en belegde broodjes. Het was altijd een feest als de tas openging en er broodjes met gebakken ei of met gekookte ham tevoorschijn kwamen. Tegenwoordig bestellen of kopen we een broodje op het moment dat we er trek in hebben. Je stopt bij een benzinestation, haalt een broodje bij een SPAR in de stad of koopt een broodje in het pretpark of de dierentuin. Verrassend makkelijk en ook heel lekker!

vers afgebakken broodjes voor een uitgebreide lunch 

Bij SPAR hebben we een ruim assortiment vers afgebakken broodjes. Voor de winkel opent zijn er in de bakkerij van de winkel al de lekkerste broodjes gebakken. Van croissantjes tot kaiserbroodjes en ook de gevulde koeken en favoriete kaasbollen worden vers afgebakken in de winkel. Zo garanderen wij altijd de beste kwaliteit broodjes. Komt de familie lunchen, heb je een uitgebreide picknick of wil je extra uitpakken voor de Paas- of Kerstlunch, kies dan voor de vers gebakken broodjes van SPAR. We hebben broodjes in alle soorten en voor alle smaken. Gegarandeerd succes!

recalls | bekijk ze hier!