voor 10:00 besteld vandaag in huis

zin in borrel

samen genieten

blader door de borrelkrant

say cheese

Wat is er nu lekkerder dan een goed gevulde kaasplank met meerdere kaassoorten? Heerlijk met een toefje zoete honing erbij. Met walnoten, olijven, druiven, scrocchi en stokbrood maak je de plank helemaal af. 

wat drink je erbij?

Blond bier past mooi bij romige kazen zoals camembert. Kies bijvoorbeeld voor de Brugse Zot Blond met een fruitig en kruidig aroma. In combinatie met kaas zorgen ook Kasteel Donker en La Chouffe voor een intense smaakbeleving. Wilderen Tripel Kanunnik is bijzonder omdat er naast gerst, tarwe en haver ook rogge is toegevoegd. Dat geeft een typisch karakter aan dit bier.

Brugse zot Blond Speciaalbier Fles 33 Cl
1. 80
1. 80
Le Rustique Kaas Stuk Rustique Camembert
3. 49
Spar Hollandse Kaas Doruvael
3. 03
3. 03
Spar Ambachtelijke crackers kaas
1. 99
Spar Nootjes Walnoten
2. 65
Spar Nootjes Walnoten Kuip(je) 110 gram
2. 65
Spar Viking Blue
2.-
Spar Viking Blue Stuk 150 gram
2.-

veggie nice!

Een fantastisch idee: groentes bij de borrel! Ideaal wanneer je op de lijn let of gewoon graag gezond eet en wilt borrelen. Met een smakelijke dip erbij zul je ook de smulpapen verleiden. Het ziet er bovendien heel kleurrijk en vrolijk uit. 

wat drink je erbij?

Een droge witte wijn combineert perfect bij rauwe groentes. Met de prosecco van I Heart krijgt je borrel meteen een feestelijk tintje. Een tripel bier smaakt erg lekker bij groentes. Bijvoorbeeld de Belgische Haacht Tongerlo Prior: fruitig met een verfijnde bitterheid. Of de fris droge, licht zoete Zeezuiper. Kwarmenont is een blondbier met een bloemig aroma en fruitige tonen van citrus en meloen. Ook alcoholvrij bier kun je serveren bij een veggieborrel.

Maza houmous kikkererwtenpasta
1. 73
1. 73
I Heart Prosecco
8. 99
I Heart Prosecco Fles 750 milliliter
8. 99
Kwaremont Bier Blond
1. 84
Kwaremont Bier Blond Fles 33 Centiliter
1. 84
bleekselderij sticks
1. 99
bleekselderij sticks Zak 350 gram
1. 99
radijs
1. 09
radijs Zak 1 stuks
1. 09
Sparwoudse kaasdip
2. 32
Sparwoudse kaasdip Bak(je) 150 gram
2. 32

borrel met ballen!

Bitterballen cliché bij de borrel? Welnee! Je kunt er iedereen blij mee maken. Zeker als je ze combineert met een vegetarische variant of met gehaktballetjes.

wat drink je erbij?

Een soepele rode wijn, zoals de Van Zijl Shiraz past goed bij de balletjes. De wijn heeft een mooie, volle smaak met tonen van gerookte kruiden en rode vruchten. Natuurlijk is ook bier zeer smakelijk bij deze borrel. De Mooie Nel IPA van Jopen bijvoorbeeld. De Amerikaanse hopsoorten geven Mooie Nel een fruitg-bittere smaak.

hapas & tapas

Zeker, de dagen worden korter, maar met deze mediterrane hapjes haal je de zon weer even in huis. De smaken voeren je terug naar Spanje, Italië en Frankrijk. Mmm, delicioso!

wat drink je erbij?

Wil je bier serveren bij tapas, kies dan voor donkere, zoete bieren zoals een tripel of een herstbok. Grolsch Herfstbok bijvoorbeeld met een zacht, zoet karamel aroma of Everzwijn Tripel. Maar ook Anker Gouden Carolus Classic en Grimbergen Dubbel hebben zoete ondertonen die heerlijk smaken in combinatie met de hartige, zoute smaken tapas. Drink je er liever wijn bij? Kies dan bijvoorbeeld voor I Heart Merlot. Erg lekker bij chorizo en geroosterde paprika.

 

Spar Serranoham
3. 33
Spar Serranoham Pak 100 gram
3. 33
I Heart Merlot
3. 99
I Heart Merlot Fles 750 milliliter
3. 99
Spar Groene Olijven Zonder Pit
0. 50
Spar Groene Olijven Zonder Pit Pot(je) 240 milliliter
0. 50
Spar Tapas Aioli
2. 29
Spar Tapas Aioli Bak(je) 150 gram
2. 29
Spar Tapas Groene pesto
1. 99
Spar Tapas Groene pesto Bak(je) 100 gram
1. 99
Gwoon afbak stokbrood 
 wit
0. 83
0. 83