kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Douwe Egberts ijskoffie ice mocha latte

Douwe Egberts

1 . 45

250 Milliliter

Douwe Egberts: Verfrissend smaakvolle ijskoffie-ervaring!

  • Echte Douwe Egberts koffiesmaak
  • Verfrissende ijskoffie-on-the-go
  • Verbeterd recept, rijke smaak

omschrijving

Geniet van een ijskoude verwennerij met Douwe Egberts Ice Mocha Latte Heb jij de Douwe Egberts Ice Mocha Latte al geprobeerd? Deze ijskoffie is een prachtige mix van rijke mochasmaak en de vertrouwde kwaliteit van Douwe Egberts koffie. Elke 250 MLT blik is gevuld met verbeterde receptuur, die de kenmerkende smaak van DE koffie combineert met een heerlijk romige textuur. Perfect voor je borrel moment. Vergeet niet om voor gebruik goed te schudden! Bewaar en gebruik Douwe Egberts Ice Mocha Latte Bewaar je blikken Douwe Egberts Ice Mocha Latte in een koele en droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht. Eenmaal geopend, geniet je best onmiddellijk van deze heerlijke ijskoffie om de optimale smaakbeleving te garanderen. Houd er rekening mee dat, hoewel deze ijskoffie heerlijk is, je ze moet drinken met mate. Meer over Douwe Egberts Ice Mocha Latte Als je op zoek bent naar een alternatief, waarom probeer je dan niet de andere variëteiten van Douwe Egberts ijskoffie? Er zijn verschillende smaken beschikbaar, zodat je altijd kunt afwisselen en je smaakpapillen kunt blijven prikkelen. Hoewel Douwe Egberts Ice Mocha Latte verrukkelijk is op zichzelf, kan je het ook combineren met zoete snacks of desserts voor een perfecte afsluiter van je borrelmoment. Blijf genieten van de heerlijke romigheid en de kwaliteit van Douwe Egberts in een ijskoud jasje.
  • Koffiedrank met melk en koffiesmaak hittebehandeld
  • Een blikje bevat 75 mg cafeïne. Een gebalanceerd en gevarieerd voedingspatroon en regelmatige beweging dragen bij aan een gezonde levensstijl
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
MELK met 1,4% vet (74,5%), koffie (water, oploskoffie (0,78%)), suiker, aroma, stabilisatoren (E460, E466, E407),zuurteregelaars (E332, E500).
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 2.9 gram

Koolhydraten 7.2 gram

Koolhydraten waarvan suikers 7.1 gram

Vet 1.1 gram

Vet waarvan verzadigd 0.7 gram

Zout 0.15 gram

bewaren

Donker en droog bewaren.

gebruik

Na opening snel consumeren. Goed schudden.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW

Douwe Egberts ijskoffie ice mocha latte
1 . 45
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip