thuis borrelen tijdens Pasen

Doe je zo!

lekker bij de borrelhapjes
t IJ witbier
2. 79
t IJ witbier Fles 330 Milliliter
2. 79
St. Bernardus tripel
2. 19
St. Bernardus tripel Fles 330 Milliliter
2. 19

dat is makkelijk, de wijn smaakcoderingen van SPAR 

SPAR wil het je zo gemakkelijk mogelijk maken om een wijn te kiezen die past bij je smaak. Er wordt daarom duidelijk gecommuniceerd wat de belangrijkste smaak eigenschap is van de wijn. Voor witte wijnen zijn dit, fruitig en droog en voor de rode wijnen zijn dit soepel en krachtig. Voor champagnes, cava’s, prosecco’s en rosé wijnen hebben we de smaak codering feest genoemd. Er is altijd wel een reden om een klein feestje te vieren, al is het maar tijd voor een rosé als de zon schijnt. Bekijk onze wijngids voor meer informatie. 

 

 

etagère feestje!

Als je een borrel organiseert voor vrienden, collega’s of familie dan wil je natuurlijk alles tot in de puntjes geregeld hebben. De lekkerste drankjes, de beste hapjes en natuurlijk een gezellige borreltafel! Met kleine warme en koude hapjes, stukjes kaas en toast op een etagère ziet het er direct heel feestelijk uit. Bij SPAR spaar je nu voor een gratis paas etagère. Bij €5,- aan boodschappen krijg je een spaarzegel. Bij een vollespaarkaart van 5 zegels krijg je een gratis etagère. Gebruik deze voor je paasbrunch of de paasborrel. Zo maak je er meteen een feestje van!

alles voor op de plank

Bij een borrel kan bijna alles. Kaas, worst, vlees, olijven, brood , zoutjes, nootjes, noem maar op! Leg je borrelplank vol met al het lekkers van SPAR. We hebben bij SPAR bijvoorbeeld verschillende verse kaasspecialiteiten om je vingers bij af te likken. Start bijvoorbeeld met een lekkere romige brie en eindig met een pittig blauwschimmel kaasje. Zoek je nog een lekkere dip voor bij de kaasjes? Probeer dan eens onze mosterd dille dip. Een heerlijke combinatie bij kaas!

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks