lekker vers paasdiner

uit de oven

onmisbaar bij het gourmetten
Hoegaarden Witbier
7. 29
Hoegaarden Witbier Multi-pack 6 Stuks
7. 29

lekker mmm... makkelijk!

Terwijl de zalm in de oven staat, heb je tijd om de aardappeltjes op te bakken.

omdat toetjes altijd lekker zijn

bestel toetjes
Zwarte Kip Likeur Advocaat
4. 95
Zwarte Kip Likeur Advocaat Fles 500 Milliliter
4. 95
Spar slofjes
3. 99
Spar slofjes Blister 280 Gram
3. 99

verrassend makkelijke paasrecepten

Mix & match er op los met alle lekkere gourmetmini’s van SPAR. We hebben ze in alle soorten en maten: vlees, vis en kip. Zo is er voor iedereen een lekkere gourmetmini om tijdens het paasdiner van te genieten. Gourmetten is ideaal als je gezellig wil tafelen, maar niet al te veel tijd kwijt wil zijn in de keuken. Wil je toch wat groter uitpakken? Bekijk dan eens de paasrecepten. Op deze pagina vind je de paasrecepten van Mijnboer, maar bekijk ook eens onze andere pagina's met recepten voor je paasontbijt, paasbrunch of paasborrel. 

alles voor het paasdiner

Sluit een heerlijke dag af met gemak. Wil je geen uren in de keuken staan maar toch een lekker paasdiner op tafel zetten? Dan ben je bij SPAR aan het goede adres. We hebben heerlijke ovenschotels die je zo in de oven kan schuiven. Probeer bijvoorbeeld de kipdijlap pesto schotel. Een traditionele combinatie met kip, verse groenten en smeuïge pesto. Gemakkelijk te bereiden en speciaal voor 2 personen. Een toetje mag natuurlijk ook niet ontbreken. Probeer de mini dessert of een mini dessertglaasje met limoncello of choco pistacchio, verrassend en verfrissend. Of bekijk eens onze paasrecepten op de paaspagina. 

proost op Pasen!

Wil je iets lekkers op tafel zetten met Pasen maar heb je nog inspiratie nodig? Bij SPAR hebben we verrassend makkelijke recepten voor het paasontbijt, een gezellige brunch of high tea en natuurlijk voor het paasdiner. Zelfs voor de échte paasliefhebbers hebben we lekkere drankjes op een rijtje gezet speciaal voor Pasen. Van fris fruit tot romige chocolade: wat is jouw favoriet? Binnen 5 minuten heb je bijvoorbeeld een munt-kokosdrank met limoen op tafel gezet!

recalls | bekijk ze hier!