kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Nescafé Koffie Cappuccino Navul

Nescafé

4 . 29

230 Gram

Nescafé Cappuccino: Krachtig, Rijk, Steeds Opnieuw.

  • Lekker sterk
  • Rijk en vol van smaak
  • Heerlijk krachtige aroma

omschrijving

Kickstart je dag met Nescafé Cappuccino Navul Begin je ochtend met een stevige boost of breek je middag met een warm moment van ontspanning met Nescafé Cappuccino Navul. Deze koffievariant is niet alleen lekker sterk, maar ook rijk en vol van smaak. Als een van de topmerken van SPAR, biedt Nescafé je het heerlijk krachtige aroma van versgemalen koffie, verpakt in een handige hervulzak. Met een inhoud van 230 gram, zorgt deze zak ervoor dat jij jouw favoriete kopje cappuccino altijd binnen handbereik hebt. Bewaar en gebruik Nescafé Cappuccino Navul Zorg ervoor dat je jouw Nescafé Cappuccino Navul altijd op een droge, koele plek uit de buurt van direct zonlicht bewaart om het beste van zijn rijke smaak en aroma te behouden. Als je eenmaal dat pak open hebt gemaakt, doe je er goed aan om het binnen de kortste keren te gebruiken. Want verse koffie is immers de lekkerste koffie. Maar maak je geen zorgen, deze navul pak bevat genoeg voor vele heerlijke kopjes. Meer over Nescafé Cappuccino Navul Ben je op zoek naar een even boeiende, maar iets minder krachtige koffievariant? Probeer dan eens de Nescafé Café au Lait. Dezelfde rijke smaak, maar met een iets milder karakter. Liefhebbers van een echt sterke kop, daarentegen, kunnen voor de classic Nescafé espresso kiezen. En voor degenen die graag experimenteren met smaken - waarom zou je jouw cappuccino niet extra smaak geven door het te combineren met een zoete, romige gebakje bij je ontbijt of lunch? Dat maakt een perfecte match met Nescafé Cappuccino Navul.
  • Instantkoffie met magere melkpoeder
inhoud en gewicht
230 Gram

ingrediënten

ingrediënten
magere MELKpoeder(34%), LACTOSE, instantkoffie (19%), plantaardig vet (kokos), stabilisatoren: E331, E339. Mogelijk sporen van SOJA.
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Koolhydraten 51

Vet 14

Vet waarvan verzadigd 13

Zout 1.1

bewaren

Voor optimale kwaliteit adviseren wij het product binnen 3 maanden na openen te gebruiken. Sluit de zak af met de handige sticker, of bewaar de Family Cappuccino in de originele verpakking in een afge

contactgegevens

NESTLE NEDERLAND B.V. KW

Nescafé Koffie Cappuccino Navul
4 . 29
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip