voor 10:00 besteld vandaag in huis

de lekkerste ontbijtjes

een Engels ontbijt of havermout met heerlijke toppings. Smakelijk!

bestel je ontbijt

sluit je ontbijt aan op je dag

Heb je geen idee wat je deze ochtend moet eten? Sluit je ontbijt aan op je dag! Ga in het weekend voor uitgebreid ontbijt met een gebakken eitje. Begin je drukke werkdag met een snelle ontbijtsmoothie. Wij hebben een vier ontbijtjes voor je geselecteerd. 

rondje gezondje

We weten het allemaal, ontbijten is goed voor je. Niet alleen omdat het een gezonde start is, maar je productiviteit gaat er ook door vooruit. We slaan het ontbijt vaak over, omdat we weinig tijd hebben of niet weten wat we moeten maken. Herken jij jezelf hierin en kun jij wel wat inspiratie gebruiken?

kickstart je dag!

bestel koffie
Gwoon koffie snelfiltermaling rood
4. 55
Gwoon koffiepads regular
3. 25
3. 25
Gwoon koffiefilterzakjes nr. 4
0. 95
0. 95
Gwoon snelfilter cafeïnevrij
2. 99
2. 99
Melkan koffiemelk cups halfvol
0. 44
Melkan koffiemelk cups halfvol Tray 70 milliliter
0. 44
Melkan Koffiemelk Halfvol
1. 49
Melkan Koffiemelk Halfvol Fles 500 milliliter
1. 49
Gwoon koffiepads decaf
3. 25
Gwoon koffiepads decaf Zak 36 stuks
3. 25
Melkan Koffiemelk Halfvol
0. 75
Melkan Koffiemelk Halfvol Fles 200 milliliter
0. 75
Gwoon koffiepads extra dark
3. 25
3. 25
Spar espressobonen regular
8. 73
8. 73

uitgebreid ontbijten

Bij SPAR vind je alles voor het ontbijt. Zet het lekkerste ontbijt op tafel met de recepten van SPAR, zó klaar en zó lekker! In het weekend blijf je misschien wat langer in bed liggen dan normaal. Lekker uitgeslapen kun je binnen een handomdraai aan tafel voor een heerlijke brunch. Een brunch is een combinatie van ontbijt en lunch. Je kan dus hartige én zoetje hapjes met elkaar combineren. Warm of koud, alles mag! Begin je dat goed met een lekker ontbijtje. Verwen jezelf of je gasten met een ontbijtje op bed. Probeer bijvoorbeeld een lekkere smoothie of ga voor brood van de ambachtelijke bakker.

aan tafel!

De lekkerste recepten voor een heerlijk ontbijt of een uitgebreide lunch vind je bij SPAR. Probeer eens 'flatbread' met tomaat en jonge kaas. Dit is een makkelijk hartig recept die je naar smaak kan beleggen. Toch meer op de zoete tour? Beleg het ‘flatbread’ dan eens met Nutella of ambachtelijke jam.

fris en fruitig!

Bij een ontbijtje  of brunch horen natuurlijk vitaminen. Bij SPAR vind je de meest verse fruitsoorten (zelfs in hartje winter). Onze telers zorgen dagelijks voor een vers en kleurrijk fruit waarmee je eindeloos kan combineren. Maak bijvoorbeeld een verse smoothie van aardbei, doe wat bosbessen in de yoghurt of laat stukjes meloen je salade opfleuren. Zo begin je de dag fris en fruitig!

ontbijt recepten

Wil je een uitgebreid ontbijt regelen? Wij hebben lekkere ontbijt suggesties. Op onze receptenpagina vind je inspiratie voor allerlei soorten ontbijtjes, van een uitgebreid stevig ontbijt tot een snel gezond ontbijtje.