sluit filter
brood

brood van de ambachtelijke bakker

in de nacht vers gebakken, in de ochtend vers geleverd

ambachtelijk brood


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

proef het ambachtelijke SPAR brood

SPAR en Top bakkers werken samen om de winkels iedere ochtend te bevoorraden met vers gebakken brood, geleverd door de ambachtelijke bakker! Zo is en blijft SPAR de lokale bakkers ondersteunen en de kwaliteit bieden die wij zo belangrijk vinden.  Er zijn ruim 40 lokale en ambachtelijke bakkers aangesloten bij Top Bakkers, hierdoor worden ook de lokale lekkernijen vers geleverd.  Je proeft de ambacht en de passie. Je kunt het lekkerste ambachtelijk brood vinden bij SPAR. Naast de lekkerste broden hopen we je ook te inspireren met verrassende brood recepten, probeer bijvoorbeeld eens gevuld brood of een salade in een broodbol. Bestel je vandaag verse brood online bij SPAR? Dan heb je dit dezelfde dag nog in huis.

glutenvrij brood

Kun je niet zomaar genieten van een vers plakje brood vanwege een allergie of dieet? Wij hebben ook heel lekker glutenvrij brood in ons assortiment. Net zo lekker als een gewone boterham! Je kunt glutenvrije boterhammen hier bestellen.

proef de ambacht van onze bakkers

Het brood van SPAR wordt gebakken door ambachtelijke bakkers verspreid voor heel Nederland. Zij zorgen dagelijks voor jouw verse brood . Hierdoor is de warme bakker altijd bij jou in de buurt, dus je kunt dagelijks genieten van een verse boterham. Onze ambachtelijke bakkers maken niet alleen het lekkerste brood, maar ook heerlijk gebak. Naast ambachtelijke taarten kun je ook fotoaarten, gebakjes en de lekkerste traktaties vers bestellen. Bestel je voor 12 uur, dan kun je de bestelling de volgende dag in huis verwachten of ophalen in de winkel.

recalls | bekijk ze hier!