goede start

start je dag met een gezond ontbijtje

het perfecte ontbijt niet gevonden?

Wij hebben naast een gezond ontbijt nog meer inspiratie voor je, zoals energieke of uitgebreide ontbijtjes.

meer ontbijt inspiratie

ontbijtje voor iedereen

We weten allemaal dat ontbijten goed voor je is. Het is niet alleen een gezonde start van de dag, je wordt er ook een stuk productiever van. We zijn snel geneigd om het ontbijt over te slaan, omdat we weinig tijd hebben. Het ontbijt wordt ook nog weleens overgeslagen, omdat we niet weten wat we moeten maken. Bij SPAR vind je een groot aanbod aan lekkere, snelle en gezonde ontbijtjes. Je vindt bij ons lekkere producten voor alle soorten ontbijt. We hebben een aantal recepten geselecteerd voor verschillende soorten ontbijtjes. Waar ga jij voor?

  • Een snelle ontbijtsmoothie met yoghurt, havermout, fruit en spinazie.
  • Een gezonde havermout met kaneel, fruit en amandelmelk.
  • Een stevig ontbijt met ons ambachtelijke desembrood, spek en ei.
  • Een weekendontbijt met een vers croissantje en een goede kop koffie.

Bekijk de recepten hier.

gezond ontbijt

Onze verse croissantjes zijn erg lekker en makkelijk mee te nemen. Elke dag ontbijten met croissantjes is heel lekker en makkelijk, maar niet echt gezond. Heb je onze gezonde ontbijtproducten al gezien? Zo hebben we in ons assortiment lekkere yoghurt en kwark om mee te nemen. Combineer de yoghurt met heerlijk vers fruit, een beetje kaneel of honing en een paar schepjes havermout en jouw gezonde ontbijtje is klaar. Niet zoveel tijd om dit ontbijt samen te stellen. We hebben ook een hele hoop kant-en-klare yoghurtjes.

 

Niet zo’n fan van yoghurt, ga dan voor ons ambachtelijke brood. Bij SPAR kun je dagelijks vers brood kopen van de ambachtelijke bakker. Ga voor heerlijke rustieke desembroden, een broodbol of een bagel. Gezond broodbeleg, zoals kipfilet met avocado erop en klaar is je broodje!

ontbijten met fruit

Begin je dag fris en fruitig met een fruitontbijt! Geniet van vers fruit van onze telers. Zowel in de winkel als online kun je vers fruit bij SPAR bestellen. Een super makkelijke manier om aan je dagelijkse hoeveelheid fruit te komen. Fruit onderweg nuttigen? Maak hier een smoothie van. Smoothies zijn lekker én gezond voor een ontbijtje onderweg. Probeer bijvoorbeeld een lekkere groene smoothie met kiwi, banaan en spinazie! Op deze manier begin je de dag vol vitaminen!