kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Vegetarische slager braadwurst

Vegetarische slager

4 . 49

160 Gram

Ontdek de smaakvolle Vegetarische Slager braadwurst - 160g!

  • Heerlijke veggie braadworst smaak
  • 160 gram vegetarisch genieten
  • A-Merk kwaliteit verzekerd

omschrijving

Proef de toekomst met de Vegetarische Slager braadwurst Kun je je voorstellen dat je geniet van een heerlijke braadwurst, zonder dat daar enig dier aan te pas komt? Met de innovatieve braadwurst van de Vegetarische Slager zet je in een handomdraai een verrassend vegetarisch gerecht op tafel. Dit product, verpakt in een handige doos van 160 gram, is de perfecte keuze voor wie liefhebber is van een klassieke braadwurst maar op zoek is naar een plantaardig alternatief. De Vegetarische Slager staat bekend als een A-Merk binnen de vegetarische voedingsindustrie en heeft een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van smaak en kwaliteit. De functionele naam 'braadwurst' doet recht aan wat je kunt verwachten: een heerlijk gekruide worst die je bakt en serveert als een traditionele braadwurst, maar dan geheel plantaardig. Bewaar en gebruik de Vegetarische Slager braadwurst De braadwurst van de Vegetarische Slager blijft het lekkerst wanneer je deze zorgvuldig bewaart. Hoewel het hier niet om een vleesproduct gaat, is het belangrijk om deze braadworsten op een koele plek te bewaren, zoals in de koelkast. Om te garanderen dat de braadworsten hun optimale smaak en structuur behouden, is het aan te raden ze niet buiten hun verpakking te bewaren en ze te consumeren voor de uiterste houdbaarheidsdatum die op de doos staat vermeld. Zo geniet je altijd van de beste kwaliteit die de Vegetarische Slager te bieden heeft. Meer over de braadwurst van de Vegetarische Slager Voor diegenen die graag varieren of nieuwsgierig zijn naar andere vleesvervangers, biedt de Vegetarische Slager een breed assortiment alternatieven. Van plantaardige kipstuckjes tot vegetarische rookworst, er is voor ieder wat wils. Het mooie van deze variatie is dat je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende producten zonder in te leveren op smaak of gemak. De braadwurst combineert heerlijk met traditionele bijgerechten zoals aardappelsalade en mosterd, maar je kunt ook experimenteren met nieuwe recepten. Ontdek de veelzijdigheid van plantaardig eten met de Vegetarische Slager en verras jezelf en je gasten met innovatieve maaltijden die niets inboeten aan smaak.
  • veganistische worst op basis van soja, rijk aan vitamine B12 en bron van ijzer
  • Ontdooid product, geschikt om opnieuw in te vriezen binnen de houdbaarheidsdatum. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht
160 Gram

ingrediënten

ingrediënten
SOJASTRUCTUUR 46% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, SOJAMEEL, TARWEZETMEEL), water, raapzaadolie, vegan eetbare darm (stabilisator (calciumchloride, natriumalginaat)), specerijen (ui, peper, knoflook, nootmuskaat, paprika, piment, kruidnagel), verdikkingsmiddel (methylcellulose, guargom), zetmeel, dextrose, gistextract, natuurlijk aroma, zout, azijn, zuurteregelaar (kaliumacetaat), mineraal zout (kalium), voedingszuur (melkzuur), GERSTEMOUTEXTRACT, kruiden (tijm, rozemarijn), natuurlijk peperaroma, kleurstof (paprika-extract), ijzerpyrofosfaat, vitamine B12. Kan rogge, haver, selderij, mosterd bevatten
allergie-informatie

bevat: soja, selderij, mosterd, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 11.000000 gram

Koolhydraten 4.200000 gram

Koolhydraten waarvan suikers 1.700000 gram

Vet 9.000000 gram

Vet waarvan verzadigd 0.700000 gram

Zout 1.100000 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 2 dagen consumeren.

gebruik

Door en door verhitten tot in de kern voor consumptie.

contactgegevens

UNILEVER VEGETARISCHE SLAGER VERS

Vegetarische slager braadwurst
4 . 49
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip