kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Werther's Original popcorn classic

Werther's Original

3 . 39

140 Gram

Proef de klassieke charme van Werther's Original popcorn!

  • Authentieke Werther's smaak
  • Klassieke popcorn verwennerij
  • Handige doosverpakking 140 gram

omschrijving

Ontdek de Klassieke Smaak van Werther's Original Popcorn Trakteer jezelf op een uniek tussendoortje met Werther's Original Popcorn Classic. Dit A-merk, bekend om zijn traditionele recept en kwaliteit, brengt het beste van twee werelden samen: de zachte zoetheid van klassieke karamel en de lichte knapperigheid van verse popcorn. Met een netto-inhoud van 140 gram, verpakt in een handige doos, is deze popcorn de perfecte keuze voor een gezellige filmavond of als traktatie tijdens jouw werk- of studiedag. Bewaar en gebruik Werther's Original Popcorn Omdat Werther's Original Popcorn Classic een houdbaar product is, kun je deze lekkernij lang bewaren en op elk gewenst moment van genieten. Voor de beste smaakervaring is het aanbevolen om de doos op een droge, koele plaats te bewaren, weg van direct zonlicht of warmtebronnen. Zo blijft jouw popcorn perfect knapperig en is elke hap een ware traktatie. Meer over Werther's Original Popcorn Ben je op zoek naar variatie of wil je andere smaken ontdekken? Naast de klassieke variant biedt Werther's Original ook andere popcornsmaken die zeker het proberen waard zijn. Of je nu houdt van een zoutere snack of andere zoete combinaties, er is altijd een popcornsoort die aan jouw smaak voldoet. Met Werther's Original Popcorn Classic als jouw uitgangspunt, ontdek je al snel nieuwe favorieten in de wereld van smaakvolle snacks.
  • Popcorn omhuld met een caramel-room-laag (74%)
inhoud en gewicht
140 Gram

ingrediënten

ingrediënten
suiker, maïs, glucosestroop, BOTERVET, ROOM (6,7%), gecondenseerde WEI, BOTER, zout, rietsuikerstroop, zonnebloemolie, emulgator: lecithinen (SOJA), aroma. KAN OOK SPOREN VAN HAZELNOOT, AMANDEL, ANDERE NOTEN EN TARWE BEVATTEN.
allergie-informatie

bevat: melk, noten, soja, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 2.9 gram

Koolhydraten 72.9 gram

Koolhydraten waarvan suikers 53.2 gram

Vet 16.1 gram

Vet waarvan verzadigd 10.2 gram

Zout 1.3 gram

gebruik

Tegen warmte en vocht beschermen! Ondanks de grootste zorg kunnen niet gepofte maïskorrels of delen van maïskorrels aanwezig zijn.

contactgegevens

STORCK B.V.

Werther's Original popcorn classic
3 . 39
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip