DEZE ACTIE IS HELAAS VERLOPEN

DEZE ACTIE IS HELAAS VERLOPEN

direct boodschappen bestellen

haal je spaarkaart bij de kassa

Of laat een opmerking achter bij je online bestelling.

bestel je boodschappen online bij SPAR!

Met zware tassen sjouwen? Niet nodig. Bestel eenvoudig online je boodschappen bij je eigen SPAR winkel of bijvoorbeeld bij een SPAR winkel in de buurt van het werk. Je kunt de bestelde boodschappen laten (thuis)bezorgen of zelf ophalen in de winkel. 

Spaar en regel een gezellige borrelavond!

De blits maken bij familie en vrienden? Spaar dan dit mooie borrelservies bij elkaar! Hoe werkt het? Bij een volle spaarkaart van 10 zegels en met een bijbetaling vanaf 1,99 EURO kun je kiezen uit divers borrelservies.

een borrel is zo gefixt bij SPAR

Met de borrel kun je eindeloos variëren.  Elk land kan het thema zijn van je borrelavond. Een echte hollandse borrelplank met kaas en worst. Meer de meditiraanse vibe? Met mediterrane hapjes haal je de zon weer even in huis. De smaken voeren je terug naar Spanje, Italië en Frankrijk. Mmm, delicioso! Maar de vega borrelplank mag je ook zeker niet vergeten. Lekker met veel groentes en vitamines. 

wat drink je erbij? 

Oké, je hebt het servies in huis en de borrelhapjes staan mooi gereserveerd. Vergeet de heerlijkste bieren en wijnen niet om deze borrelavond compleet te maken. Je kunt eindeloos variëren met speciaalbiertjes. Of je organiseert een high-wine. Alles voor een perfecte borrelavond fix je zo bij SPAR.

spaar dit voorjaar voor luxe handdoeken van Blomus bij SPAR.

Moderne zacht afgewerkte textiel met een hoge kwaliteit uitstraling en design. Spaar voor gastendoekjes (set 2 stuks), handdoeken (set 2 stuks), badhanddoeken in de kleuren grijs of blauw.

Of ga voor het ultieme wellness gevoel met de hammamdoek. Neem hem mee naar de spa, gebruik het als strandlaken of op vakantie als picknickkleed.  

 

Hoe werkt het?

- Bij iedere €5 aan boodschappen bij SPAR ontvang je 1 spaarzegel.
- Bij inlevering van een spaarkaart met 10 spaarzegels + bijbehorende betaling ontvang je een (set) handdoek(en) naar keuze.
- Sparen kan van donderdag 25 mei t/m woensdag 19 juli 2023
- Inleveren van je volle spaarkaart kan t/m zondag 30 juli 2023

 

Actievoorwaarden

 • Blomus gasten-, hand- en hammamdoeken zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. op = op.
 • Je ontvangt spaarzegels bij alle SPAR buurt winkels, ook bij een online bestelling in één van deze winkels.
 • Over de aanschaf van de volgende producten en diensten kunnen geen bakjeszegels worden gespaard: tabak (rookwaren), slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingen- voeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage en statiegeld.
 • Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra spaarzegels.
 • Alleen originele en onbeschadigde volle spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde spaarzegels zijn tot en met 30 juli 2023 inwisselbaar.
 • SPAR behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet voldoen aan de spaarvoorwaarden of die frauduleus overkomen.
 • Volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde compensatie. Druk- en zetfouten voorbehouden.
 • SPAR behoudt zich het recht voor deze actie, zonder voorafgaande kennisgeving, tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen.
 • Deelname aan de spaaractie impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van deze actievoorwaarden, zonder enig voorbehoud of beperking. Bij overtreding van één van de in deze actievoorwaarden vermelde bepalingen is de verdere deelname aan deze actie uitgesloten.
 • Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 • SPAR is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de gasten-, hand- en hammamdoeken. Het gebruik hiervan is dan ook voor eigen risico.
recalls | bekijk ze hier!