filter en sorteer

snoep, koek, chips

home snoep, koek, chips
Wij zetten ons in voor de cacaoboeren!

Wij zetten ons in voor de cacaoboeren!

eerlijk smullen bij SPAR: Chocolade met UTZ, Rainforest Alliance en Fairtrade keurmerken. Ontdek meer hier.

het snoep-koek-chips spel

Er was eens… een gezin met drie kinderen in de pubertijd. Moeder deed één keer per week grote boodschappen. Zaterdag. D-day waarop de voorraadkasten weer gevuld zouden worden met koeken, chips en snoepjes. Omdat moeder wel beter wist verstopte ze al het lekkers op verschillende plekken, zodat de voorraadkasten niet direct leeg gegeten zouden worden. Dit maakte het snoep, koek en chips spel nóg interessanter voor de pubers. Een spel element, waarbij de prijs een lekkere gevulde koek of graai uit de chips zak zou zijn. Eén ding was zeker… aan het einde van het weekend was al het lekkers weg gesnaaid en keken de drie pubers uit naar het weekend daarop. Dan zou het heel snoep, koek en chips spel opnieuw beginnen!

vermijd de gangpaden strijd

In de supermarkt raak je toch helemaal overprikkeld door al dat lekkers! Het is niet gek dat een kind zich krijsend in zo’n verleidelijke voorraadstraat op de grond werpt om een zak chips, reep chocolade of zakje gekleurde snoepjes de kar in te krijgen. Je kunt je dit soort energieslurpende toneelstukjes besparen door gewoon online te bestellen. Alles keurig gecategoriseerd. Kies voor zoet, zout of gemengd drop, selecteer trommelkoeken, chocolade koeken of grote koeken en klik op lollies, zacht snoep of zure snoepjes als jij of de kinderen daar zin in hebben. In alle rust klik jij je boodschappen bij elkaar en als de deurbel gaat weet jij dat de koelkast en voorraadkasten weer tot de nok gevuld zijn. Makkelijk toch? Dan houd jij tijd over om met de kids naar de speeltuin of kinderboerderij te gaan.

Kun jij de verleiding weerstaan?

Er zijn mensen die de ijzere discipline hebben om zich te beperken tot één koekje, één stukje chocolade of één bakje chips. “Hoe dan?” Vraag jij je misschien af. Helaas, daar hebben wij het antwoord niet op. Die discipline moet toch echt uit jezelf komen. Pak een wortel als je zin hebt om jezelf tegoed te doen aan al dat lekkers. Maar als je gewoon zin hebt in zoet of zout, dan voldoet een wortel ook niet. Misschien kun je er dan maar beter voor zorgen dat je niets van al dit lekkers in de kast hebt liggen. Maar dat is ook weer zo ongezellig wanneer er onverwachts iemand langs komt. Dan wil je toch iets lekkers voor kunnen schotelen. Wij adviseren structuur. Spreek bijvoorbeeld met jezelf af dat je op dinsdag en donderdag een stukje chocolade mag en in het weekend een bakje chips. Zo wissel je mooi af en kun je je echt verheugen op dat lekkers. Succes!

Terugroepactie | Kips Vega Paté