Nationale Burendag!

maak je buurtfeestje compleet met lekkers van SPAR!

bestel direct

bestel eens voor je buur

Bij SPAR kun je eenvoudig voor iemand anders boodschappen bestellen. Is je buur iets minder goed ter been? Verras hem of haar met een volle koelkast met heerlijke verse producten!

  • voor 10:00 uur besteld, vandaag in huis
  • géén minimum bestelbedrag
  • veilig achteraf betalen
  • gratis bezorging vanaf €50,-

brunchen met de buren

Niet zo'n fan van een stamppot buffet? Geniet samen van een brunch! Samen een brunch voorbereiden is natuurlijk ook heel leuk! Bereid samen een brunch voor de hele buurt in de keuken; bak samen een lekkere taart, maak samen een rijke soep of beleg broodjes om samen te delen. Bij SPAR vind je veel verschillende verse broodjes van onze ambachtelijke bakkerij. Wil je liever zelf bakken? Kies dan voor onze afbakbroodjes. Begin op de gezonde tour met meergranen piramide en eindig je uitgebreide brunch met een smakelijke tijgerbol.

burendag vier je met SPAR

Je dagelijkse benodigdheden zoek je natuurlijk in de buurt. Als winkel voor dagelijks gemak zorgt SPAR voor leven in de brouwerij. Je doet niet alleen je dagelijkse boodschap bij SPAR, maar  ontmoet er ook je buurtbewoners. Onze ondernemers zorgen samen met onze klanten voor een buurtgevoel in jouw SPAR! SPAR is namelijk altijd in de buurt.

Ook voor burendag staan we voor je klaar. Maak je buurtfeestje compleet met lekkers van SPAR. Ga bijvoorbeeld voor een goede bak koffie met iets lekkers. Of maak het wat groter door een lekkere brunch te organiseren. Ben je op zoek naar iets unieks? Organiseer een stamppot buffet met jouw buren. Laat op burendag iedereen een andere stamppot maken. Gegarandeerd succes voor jong en oud!

Nationale Burendag

Nationale Burendag! Dé ideale dag om onder het genot van een lunch, koffie en iets lekkers of een hapje en een drankje een praatje te maken met jouw buren. Ze zeggen namelijk niet voor niets: beter een goede buur, dan een verre vriend. Haal lekkere hapjes en drankjes bij de SPAR bij jou in de buurt om Nationale Burendag compleet te maken. Bestel je online vóór 10.00, dan wordt deze dezelfde dag nog geleverd. 

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks