kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar maaltijdsalade tonijn

Spar

4 . 19

400 Gram

excl. heffing SUP € 0.05

Verlevendig je maaltijd met SPAR's knapperige tonijn maaltijdsalade, boordevol eiwitten.

  • Knapperige maaltijdsalade, altijd vers
  • Eiwitrijke maaltijd, smakelijk en voedzaam
  • Makkelijk en snel, voor dagelijks gemak

omschrijving

Knapperige tonijn maaltijdsalade: voor de eiwitrijke dagen Geniet van jouw eiwitrijke dag met de maaltijdsalade tonijn van SPAR. Deze salade is niet zomaar een salade, maar is boordevol eiwitten en vers van SPAR. Met 400 gram in n knapperig bakje heb je genoeg om je honger te stillen. Het is meer dan een maaltijd, een bron van eiwitten, frisheid en smaak in een. Zo lekker kan een maaltijdsalade zijn. Bewaar en gebruik maaltijdsalade tonijn Bewaar deze knapperige maaltijdsalade tonijn van SPAR in de koelkast om de frisheid en kwaliteit te behouden. Het is een ideale keuze voor jouw maaltijdmoment, klaar om te genieten zonder extra voorbereiding. Gewoon opendoen en smullen maar. Omdat het in een bakje komt, kun je de restjes makkelijk terug in de koelkast zetten voor later, als je niet alles in een keer op krijgt. Houd wel rekening met de minimale houdbaarheid van 3 dagen voor winkel. Recepten met maaltijdsalade tonijn Als je denkt aan maaltijdsalades, dan is tonijn een populaire keuze. Het is een hoofdingrediënt in veel voedzame en smakelijke maaltijden. Je kunt de maaltijdsalade tonijn direct uit het bakje eten, maar het is ook heerlijk in combinatie met een stuk knapperig stokbrood of als bijgerecht bij een warme maaltijd. Je kunt het ook gebruiken in een wrap voor een gemakkelijke, eiwitrijke lunch of diner. Zo is deze maaltijdsalade niet alleen een snelle en gemakkelijke oplossing voor een dagelijkse maaltijd, maar ook een bijdrage in jouw creatieve keuken.
  • Maaltijdsalade met slamix, aardappelkrieltjes, tonijn, bieslookdressing, sperziebonen, gekookt ei en zwarte olijvenringen
inhoud en gewicht
400 Gram

ingrediënten

ingrediënten
33% slamix (ijsbergsla, lollo rosso, peen, witte kool), 15% gekookte aardappel, 15% tonijn (97% tonijn* (VIS), water, zout), 13% dressing met bieslook (water, koolzaadolie, natuurazijn, suiker, MOSTERD (water, MOSTERDZAAD, zout, natuurazijn, kurkuma, natuurlijk kruidenaroma), zout, gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel: E412/E415, SCHARRELKIPPENEI-EIGEEL, ui, witte peper, bieslook ), 11% sperziebonen, 10% gekookt SCHARRELKIPPENEI (SCHARRELKIPPENEI, zout, brandewijnazijn), 4% zwarte olijvenringen (zwarte olijven, zout, stabilisator: E579, voedingszuur: E270). * = Skipjack tonijn (Katsuwonus pelamis), gevangen in de Grote Oceaan (FAO 71),het Oostelijk deel van de Indische Oceaan (FAO 57) en de Indische oceaan (FAO 51), vangstmethodes: ringnetten en kruisnetten & haken en lijnen. Dit product kan sporen van GLUTENBEVATTENDE GRANEN bevatten.
allergie-informatie

bevat: ei, vis, mosterd, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 5.77 gram

Koolhydraten 5.05 gram

Koolhydraten waarvan suikers 1.732 gram

Vet 4.586 gram

Vet waarvan verzadigd 0.731 gram

Zout 0.48 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C).

contactgegevens

HESSING CROSSDOCK

Spar maaltijdsalade tonijn
4 . 19
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip