vegetarische BBQ

Komt de geur van vers gegrilde groente je al tegemoet, wanneer je de tuindeur opent? Tijd om de barbecue ook in je eigen tuin aan te steken! Kies voor een vegetarische hamburger, een groenteschijf en bijvoorbeeld vega shoarma. SPAR biedt je alles voor de vegetarische BBQ! Met het gezin, met de buren of met de hele familie.

vanuit je luie tuinstoel alles voor de vega BBQ

SPAR komt bij je thuis deze zomer! Bestel de ingrediënten voor je vegan bbq online bij SPAR, zodat wij het tot aan je tuin kunnen bezorgen. Tijdens de warme zomerdagen wil je van het mooie weer genieten, waarbij wij je graag helpen. Door je bestelling online te plaatsen ben je er daarbij van verzekerd, dat je geen van de lekkerste groenten en vegan burgers voor je BBQ mist. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om even af te koelen in de buurtsuper van jouw wijk. Kom langs voor een praatje, shop alles voor je vegetarische BBQ en vergeet ook de ijsjes niet. Een verfrissend toetje!

decoreren met paprika en snoeptomaatjes

Maakt van de vegetarische BBQ een feestje. Decoreer de borden met fijne stukjes paprika in verschillende kleuren. Kies je voor de zoete rode paprika, ga je voor de zonnige gele paprika of neem je de grasgroene paprika? De smaak van de paprika past niet alleen bij het warme weer. Het is tevens de ideale side dish naast je vegan burgers en shoarma. Ook leuk: snoeptomaatjes! Gezond snoepen tijdens de vegan BBQ.

 

Je maakt de decoratie van je borden compleet met verschillende sausjes voor tijdens het barbecueën. Denk aan een lekkere curry, ketchup en bijvoorbeeld een echte BBQ saus. Bij SPAR vind je een saus bij de gerechten die jij op de barbecue legt.

alles om de vegan BBQ tot een succes te maken

SPAR biedt je meer dan vrolijke groenten en malse stukjes vegan burger. Kijk eens naar de handige BBQ accessoires in ons assortiment. Met deze accessoires wordt het aansteken van de barbecue een feestje! Wie stoort zich er niet aan, als het maar niet lukt om de barbecue te ontsteken? Dan weer is het de wind, dan weer krijgen de oude aanmaakblokjes de schuld.

 

Naast de aanmaakblokjes van SPAR is ook een rol aluminiumfolie handig. Je maakt er de lekkerste pakketjes groenten van! Ook een gepofte aardappel doet het vaak goed op de vega BBQ.

lekkere BBQ recepten

Op onze website vind je een breed scala aan lekkere barbecue recepten. Wil je onze favoriet weten?

 

groentepakketje voor de vega BBQ

Maak een pakketje van aluminiumfolie en vul deze met champignons, rode en gele paprika, kleine tomaatjes en een takje rozemarijn. Voorzie het geheel van wat olijfolie, peper en zout. Laat het pakketje gedurende twintig minuten op de barbecue liggen. Succes gegarandeerd!

Terugroepactie | Kips Vega Paté