bbq bijgerechten

Zie een avondje barbecueën als een goede film: het draait om een hoofdpersoon, maar de film is niet compleet zonder diverse bijrollen. Op de barbecue krijgt een mals stukje vlees of je favo vegan burger de beste plek. Naast het vlees mogen de diverse BBQ bijgerechten niet ontbreken, het zijn de bijrollen uit de film! Denk bijvoorbeeld aan gegrilde stukjes paprika in verschillende kleuren. Of wat te denken van een snede stokbrood, welke je heel goed kunt roosteren op een barbecue?

barbecue bijgerechten tot aan je tuin

SPAR maakt barbecueën zo eenvoudig mogelijk voor je: wij brengen de verste BBQ bijgerechten tot aan je tuin! Bestel de verschillende bijgerechten voor de BBQ eenvoudig online. Wil je even afkoelen op een warme zomerdag? Kom in dat geval langs in de buurtsuper van jouw wijk! De airconditioning staat er dagelijks voor je aan. Vergeet bij het combineren van de verschillende barbecue bijgerechten de ijsjes niet. Lekker voor je kinderen en stiekem ook voor jouzelf. Een verfrissend aperitief!

makkelijke bijgerechten voor de BBQ

Met de verschillende makkelijke bijgerechten voor de BBQ ben je binnen een paar minuten klaar om aan tafel te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een vers, knapperig stokbrood van SPAR. Je kunt ze kant-en-klaar bij ons ophalen, maar ook zelf afbakken. Stokbroden bieden we je in alle soorten en maten! Ben je verliefd op een smalle, lange of ga je voor een bredere en korte variant?

 

Vergeet bij je stokbrood geen kruidenboter mee te nemen! Rooster een snede stokbrood op de barbecue en laat het klompje kruidenboter op je geroosterde broodje smelten. Jammie! Naast de kruidenboter biedt SPAR je verschillende andere verse salades voor op een stokbrood.

bbq ideeën voor bijgerechten

Vind je alleen een stokbrood wat saai? SPAR helpt je graag met fijne BBQ ideeën voor bijgerechten. Ook lekker: een verse salade! Koop de salade als een kant-en-klare maaltijd, of combineer zelf verfrissende ingrediënten. Denk aan verschillende kleuren paprika, snoeptomaatjes en een verse krop sla. Een vers gekookt eitje zorgt voor nog meer variatie op je bord.

lekkere BBQ bijgerechten recepten

Nog meer ideeën voor BBQ bijgerechten nodig? Kijk eens naar de heerlijke recepten op onze website. Onze favorieten vind je hieronder!

gepofte aardappel op de barbecue

Een verfijnd BBQ bijgerecht is de gepofte aardappel. Het enige wat je nodig hebt is een stukje aluminiumfolie, olijfolie en wat zout en peper. Laat de pakketjes circa 20 tot 30 minuten op de barbecue liggen. Vervolgens schenk je hier een zelfgemaakte saus overheen van zure room, bieslook en wat knoflook.

pakketje met verse groenten

Ook lekker: een pakketje met verse groenten! Het lijkt op de gepofte aardappel. Combineer verschillende soorten paprika, champignons en een takje rozemarijn. Voeg het geheel samen in een stukje aluminiumfolie en laat het enige tijd op de barbecue liggen.

Terugroepactie | Kips Vega Paté