BBQ vlees

De zomer in je bol? De zon op je gezicht? Tijd om de barbecue van zolder te halen! Met het malse BBQ vlees van SPAR verzeker je jezelf van een culinaire avond in de tuin. Bij jouw lokale SPAR heb je de keuze uit verschillende soorten barbecue vlees. Kies bijvoorbeeld voor onze lekkere spiesjes, een hamburger of een worstje! Wat zijn jouw favoriete vleesgerechten voor op de barbecue? Wanneer je het lastig vindt om een keuze te maken, helpen we je graag. Ga voor een compleet BBQ pakket, voorzien van de lekkerste stukjes vlees! Vergeet niet naar onze knapperige broden en feestelijke sauzen te kijken. Zo ben je goed voorbereid op een gezellig avondje rond de BBQ.

BBQ vlees bestellen

Het lekkerste BBQ vlees bestellen is heel eenvoudig bij SPAR! Kom langs bij jouw SPAR winkel in de buurt of ga voor een online bestelling. Wij zorgen er voor, dat je straks geniet van malse en verse lapjes BBQ vlees. Naast de mogelijkheid om losse pakjes met barbecue vlees te combineren, kun je ook voor ons BBQ pakket kiezen. Hierin hebben wij verschillende soorten vlees voor je gecombineerd. Wel zo makkelijk en net zo lekker! Naast het vlees voor op de BBQ mag vanzelfsprekend een knapperig broodje niet ontbreken. Wij bakken de stokbroden vers voor je af.

zelf je BBQ vleespakket samenstellen

Kies voor het BBQ vlees wat bij jou het meest in de smaak valt en stel je eigen BBQ vleespakket samen! Wij hebben de verschillende soorten vlees in handige bakjes verpakt. Kies je voor hamburgers, of geef je de voorkeur aan lekkere sappige worstjes? Naast het BBQ vlees kan ook vis het overwegen waard zijn. Maak bijvoorbeeld je eigen vispakketje voor op de barbecue met een moot zalm of losse garnalen. Of nog leuker: vers uit het water op het vuur. Enig geduld en een hengel zijn hierbij wel vereist!

kleurrijk decoreren met paprika

Maak van het barbecuerooster een schilderij door verschillende groentes met elkaar te combineren. Kies bijvoorbeeld voor reepjes paprika, een paar losse champignons en wat courgette. Niet alleen geeft het de BBQ een feestelijke look! Ook zijn gegrilde groentes erg lekker naast het BBQ vlees. De hamburgers zou je op een geroosterd broodje kunnen eten. Vergeet hierbij niet een plak kaas op de hamburger te laten smelten, als deze bijna gaar is. Dat wordt smullen!

handige BBQ accessoires

Besloten welk vlees jij bij de lokale SPAR haalt? Tijd om de BBQ klaar te zetten! Heb je alles, of komt een van onze handige BBQ accessoires nog van pas? Om de BBQ aan te zetten mogen aanmaakblokjes niet ontbreken. Mocht je voor een wegwerpbarbecue kiezen, dan zijn deze blokjes niet nodig. Je kunt de toplaag van deze barbecue aansteken om de kolen te laten smeulen.

 

Ook handig is een rol aluminiumfolie. Zeker wanneer je een pakketje van groentes, een gepofte aardappel of bijvoorbeeld een vispakketje wilt kunnen maken! Kijk eens naar onze BBQ recepten, waarbij deze pakketjes van aluminiumfolie beschreven worden. Mocht je nog geen tangen hebben voor het omdraaien van het vlees, dan kan een vleesklem handig zijn. Ook een visklem kan gebruikt worden om vlees om te draaien.

salsa, party en cocktail

Vlees voor de BBQ is het lekkerste, wanneer je dit combineert met sauzen! SPAR biedt je een compleet kleurenpalet aan sausjes voor bij het BBQ vlees. Kies bijvoorbeeld voor onze salsasaus, de partysaus of een cocktailsaus. Heel eenvoudig te maken uit een zakje, of nog makkelijker te schenken uit een flesje! Bij vlees kan ook satésaus erg lekker zijn. Net zoals knoflooksaus. Het geeft het vlees voor op de BBQ net iets meer smaak. 

BBQ recepten

De lekkerste BBQ recepten maak je met ons BBQ vlees! Geef er je persoonlijke touch aan, door ingrediënten toe te voegen of weg te laten. Welke BBQ recepten vind jij het lekkerste?

de klassieke hamburger

Grill een losse hamburger, wat uienringen en stukjes paprika op de barbecue. Leg een plakje kaas op de hamburger, op het moment dat deze bijna gaar is. Nu hoef je enkel nog een broodje te bakken, wat sla toe te voegen en verschillende sauzen te combineren.

exotische Indiase kipspiesjes

Kun je wel wat pit gebruiken? Kies in dat geval voor exotische Indiase kipspiesjes. Pak een paar satéprikkers en rijg hier je blokjes kip aan. Combineer de kip met kleine stukjes paprika en uit. Vergeet de kip niet door een kruidige tikka massala marinade met yoghurt te halen en te besprenkelen met stukjes koriander. 

recalls | bekijk ze hier!