sluit filter
bakkerij
bakkerij beschuit, crackers, ontbijtkoek, roggebrood

beschuit, crackers, ontbijtkoek, roggebrood


Veer roggebrood Fries
0. 67
Veer roggebrood Fries Zak 500 Gram
0. 67
Spar Ambachtelijke Beschuit Spelt
2. 49
Spar crackers kaas uien
1. 49
1. 49
smeer 'm!

smeer 'm!

Maak je plakje nóg lekkerder met een laagje roomboter. Vol van smaak en extra smeuïg!

Spar ambachtelijke crackers spelt
1. 49
Spar crackers  volkoren
1. 49
Spar crackers volkoren Tray 8 Stuks
1. 49
Soma Oberlander
1. 30
Soma Oberlander Zak 400 Gram
1. 30
Soma Roggebrood Brabants
1. 05
1. 05
Soma Roggebrood Limburgs
1. 04
1. 04
Soma Roggebrood Sovital
1. 45
1. 45
Soma Roggebrood rozijnen noten
1. 49
1. 49

varieer met crackers, roggebrood en beschuit

Wij mensen zijn echte gewoontedieren. Hebben we eenmaal een structuur gevonden, dan wijken we daar niet snel van af. Het kan heel goed zijn dat jij gewend bent om te ontbijten met twee boterhammen, te lunchen met een salade en in de avond aardappels, groenten en een stukje vlees te eten. Je kunt hier heel gemakkelijk variatie in brengen door een boterham te vervangen door een cracker of de salade te vervangen door een stuk roggebrood met als beleg avocado en ei. Verandering van spijzen doet eten!

lekker vers en ambachtelijk bereid 

De crackers en het beschuit uit dit assortiment zijn ambachtelijk bereid en van ons eigen SPAR merk. We zijn erg trots op deze producten, ze zijn van de beste kwaliteit en dat proef je! Al eet je het beschuit en de crackers naturel, dan is het nog genieten! Maar in alle eerlijkheid adviseren we natuurlijk het beleg van SPAR te gebruiken. Beleg heerlijk met de verse vleeswaren van SPAR of met de SPAR fruitspreads, we weten zeker dat je er super van zult genieten en misschien wel vaker zult kiezen voor een beschuitje of cracker van SPAR, dan voor ons ambachtelijke en hele lekkere brood.

En hoe zit het dan met jullie roggebrood?

In tegenstelling tot ons brood, de crackers en het beschuit, komt ons roggebrood niet van de ambachtelijke bakker. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het minder lekker is. Wij selecteren alleen het roggebrood van de beste kwaliteit. Het is per winkel en regio afhankelijk welk roggebrood jouw winkel aanbiedt. De ondernemer uit de winkel weet precies waar de voorkeur van de klanten in zijn of haar winkel naar uitgaat en houdt rekening met deze wensen.

recall Verstegen tafelstrooiers bekijk hier