filter en sorteer
home bakkerij hartige broodjes
lunch inspiratie

lunch inspiratie

De lekkerste lunch scoor je bij SPAR! Wil jij inspiratie voor een lekkere lunch? Klik hier >>

hartige broodjes zijn een ware traktatie

Je kent het wel, zo’n moment dat je zin hebt in iets lekker hartigs. Kroketten, een pizzapunt of Turkse pizza vind je net teveel van het goede, maar een bak chips of handje nootjes is net te weinig. Dan ga je toch voor een hartig broodje? Je hebt ze in alle soorten en maten! Van saucijzenbroodje tot kaascroissant en van een pizzabroodje tot krokettenbroodje. Onze hartige broodjes zijn superlekker om jezelf op te trakteren bij het de lunch, het avondeten of als superlekker tussendoortje. Hartige broodjes zijn de perfecte traktatie op je verjaardag!

je bakt ze als hartige broodjes

Hebben de hartige broodjes je geïnspireerd? Vind je ze zo lekker dat je zelf aan het bakken wilt gaan? Dat kan perfect! Ben je niet zo’n bak prins(es), maar wil je het toch gaan proberen? Begin dan met het bakken van eenvoudige hartige broodjes. De meest eenvoudige bakpoging in eigen keuken is om gebruik te maken van kant-en-klaar deeg. Kies bijvoorbeeld voor croissant deeg en vul dit met rauwe ham en roomkaas of vul bladerdeeg met een mengsel van uitgebakken spekjes met uien en kaas. Je kunt het bladerdeeg ook gebruiken als basis voor kleine pizzaatjes. Beleg het bladerdeeg met een beetje tomatenketchup, vers plakje tomaat, geraspte kaas en een flinke snuf oregano en je waant je in Italië.

geef ’n borrel +

Heb jij een borrel op de planning staan en wil je er zelf niet teveel werk aan hebben? Pak het dan eens op een hele andere manier aan. Ga naar SPAR en laadt je mandje vol met mini pizza, krokettenbroodjes, kaasbroodjes en saucijzenbroodjes. Verwarm de oven voor en vul deze met de hartige snacks. Zet de koelkast vol biertjes en fris, vul een grote teil met ijsblokjes en zet hier witte wijn en rosé in koud. Vul nog wat bakken met chips en nootjes en laat iedereen ouderwets genieten! Op deze hartige snacks kunnen jouw gasten wel een tijd vooruit! En het mooie is, dat wanneer ze thuiskomen, ze voldoende hebben gegeten. Een borrel plus kunnen we dus wel zeggen!

Terugroepactie | Kips Vega Paté