sluit filter
fruit, groente, aardappels fruit druiven, bessen, aardbeien

druiven, bessen, aardbeien


witte druiven
2. 89
witte druiven Bak(je) 500 gram
2. 89
Spar Hollandse aardbeien
4. 99
Spar Hollandse aardbeien Bak(je) 500 gram
4. 99
Driscoll's aardbeien
2. 99
Driscoll's aardbeien Bak(je) 250 gram
2. 99
Driscoll's blauwe bessen
2. 99
Driscoll's blauwe bessen Bak(je) 125 gram
2. 99
zachtfruit mix
4. 99
zachtfruit mix Bak(je) 225 gram
4. 99
druiven wit
1. 79
druiven wit Bak(je) 250 gram
1. 79
blauwe druiven
2. 99
blauwe druiven Bak(je) 500 gram
2. 99
Driscoll's frambozen
1. 99
Driscoll's frambozen Bak(je) 125 gram
1. 99
Driscoll's bramen
2. 99
Driscoll's bramen Schaal 125 gram
2. 99
Driscoll's blauwe bessen
5. 49
Driscoll's blauwe bessen Bak(je) 300 gram
5. 49

druiven zijn de perfecte snacks

Laat jij je nog wel eens verleiden door een snackje tussendoor? Je kunt natuurlijk een graai doen in een zak m&m's, dat laatste stukje kaas verorberen of een zak chips open trekken. Maar je kunt jezelf beter verwennen met een gezonde én lekkere snack. Een handje druiven is lekker zoet, gezond en stukken beter voor de lijn. Heb je even geen verse druiven op de fruitschaal liggen, dan kun je ook kiezen voor de gedroogde variant van de druif, rozijnen. Rozijntjes zijn goed voor het lichaam en een prima snackje.

zoveel mensen, zoveel druiven

Er zijn tal van druivenrassen, natuurlijk ken je de witte druif en de blauwe druif, prachtige trossen die op de fruitschaal liggen en klaar om te eten. Deze tafeldruiven vind je in de supermarkt. De Merlot, Cabernet sauvignon, Pinot noir zijn druivensoorten die je waarschijnlijk ook wel ergens bekend in de oren klinken, maar dan hebben we het over druiven in vloeibare vorm. Wijn.   Over wijnen zijn boeken vol geschreven, natuurlijk vind je bij SPAR ook de lekkerste wijnen, in de wijnspecial lees je meer over onze wijnen en bijpassende recepten.

"druifje, m'n druifje"

Druiven kunnen onderdeel zijn van een romantisch spel, zet een schaal druiven neer, schenk een glas champagne in en voer elkaar de lekkere, sappige vruchten.  Niet alleen in een romantische tafelsetting is de druif een perfect stukje fruit. Druiven zijn lekker in salades, je kunt er heerlijke cocktails mee maken en natuurlijk zijn druiven onotbeerlijk bij een uitgebreide kaasplank. Bij SPAR vind je witte en blauwe druiven, je kunt de druiven online bestellen of kom gezellig naar de winkel voor een trosje sappige, zoete druiven.