sluit filter
fruit, groente, aardappels fruit druiven, bessen, aardbeien

druiven, bessen, aardbeien


witte druiven
2. 59
witte druiven Bak(je) 500 gram
2. 59
blauwe druiven
2. 99
blauwe druiven Bak(je) 500 gram
2. 99
Driscoll's frambozen
2. 99
Driscoll's frambozen Bak(je) 125 gram
2. 99
maak een feest van het ontbijt!

maak een feest van het ontbijt!

Lekker, z'on royale topping over je kwark! Combiner er op los met ons verse fruit!

Mijn Boer aardbeien
3. 19
Mijn Boer aardbeien Bak(je) 400 gram
3. 19
Driscoll's blauwe bessen
2. 99
Driscoll's blauwe bessen Bak(je) 125 gram
2. 99
Driscoll's blauwe bessen
5. 49
Driscoll's blauwe bessen Bak(je) 300 gram
5. 49
Driscoll's bramen
2. 79
Driscoll's bramen Schaal 125 gram
2. 79
Driscoll's rode bessen
2. 79
Driscoll's rode bessen Bak(je) 125 gram
2. 79
zachtfruit mix
4. 99
zachtfruit mix Bak(je) 225 gram
4. 99
blauwe druiven
4. 98
blauwe druiven XX 1 Kilogram
4. 98
Cranberries
2. 99
Cranberries Zak 340 gram
2. 99
Hollandse aardbeien
3. 79
Hollandse aardbeien Bak(je) 500 gram
3. 79
rode bessen 300 gram
3. 75
rode bessen 300 gram Bak(je) 300 gram
3. 75

start de dag gezond met rood fruit

Een goed begin is het halve werk. Niet voor niets wordt er overal geadviseerd om de dag te beginnen met een goed ontbijt. Ben je niet zo'n ontbijttype dan kun je natuurlijk kiezen voor een crackertje met kaas, maar wat je ook zou kunnen doen is een lekkere smoothie maken. Dat drinkt makkelijk weg, valt niet zo zwaar op de maag en je krijgt direct je vitaminenshot. Mix bijvoorbeeld frambozen, een banaan en 250 ml yoghurt of, ook heel lekker doe  200 gram aardbeien, 400 ml yoghurt en 450 ml sinaasappel in de blender en mix tot een zachte smoothie! 

druiven zijn de perfecte snacks

Laat jij je nog wel eens verleiden door een snackje tussendoor? Je kunt natuurlijk een graai doen in een zak m&m's, dat laatste stukje kaas verorberen of een zak chips open trekken. Maar je kunt jezelf beter verwennen met een gezonde én lekkere snack. Een handje druiven is lekker zoet, gezond en stukken beter voor de lijn. Heb je even geen verse druiven op de fruitschaal liggen, dan kun je ook kiezen voor de gedroogde variant van de druif, rozijnen. Rozijntjes zijn goed voor het lichaam en een prima snackje.

zoveel mensen, zoveel druiven

Er zijn tal van druivenrassen, natuurlijk ken je de witte druif en de blauwe druif, prachtige trossen die op de fruitschaal liggen en klaar om te eten. Deze tafeldruiven vind je in de supermarkt. De Merlot, Cabernet sauvignon, Pinot noir zijn druivensoorten die je waarschijnlijk ook wel ergens bekend in de oren klinken, maar dan hebben we het over druiven in vloeibare vorm. Wijn.   Over wijnen zijn boeken vol geschreven, natuurlijk vind je bij SPAR ook de lekkerste wijnen, in de wijnspecial lees je meer over onze wijnen en bijpassende recepten.

"druifje, m'n druifje"

Druiven kunnen onderdeel zijn van een romantisch spel, zet een schaal druiven neer, schenk een glas champagne in en voer elkaar de lekkere, sappige vruchten.  Niet alleen in een romantische tafelsetting is de druif een perfect stukje fruit. Druiven zijn lekker in salades, je kunt er heerlijke cocktails mee maken en natuurlijk zijn druiven onotbeerlijk bij een uitgebreide kaasplank. Bij SPAR vind je witte en blauwe druiven, je kunt de druiven online bestellen of kom gezellig naar de winkel voor een trosje sappige, zoete druiven.