sluit filter

druiven, aardbeien en bessen

Lekkere en gezonde vitamine bommetjes!

druiven, bessen, aardbeien


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

witte druiven
1. 99
witte druiven Bakje 500 Gram
1. 99
aardbeien weetjes

aardbeien weetjes

Hier vind je alles wat je wilt weten over aardbeien. Zoals recepten, bewaartips en de herkomst!

Driscoll's frambozen
2. 99
Driscoll's frambozen Bakje 125 Gram
2. 99
blauwe druiven
2. 69
blauwe druiven Bakje 500 Gram
2. 69
druiven weetjes

druiven weetjes

Hier vind je alles wat je wilt weten over druiven. Zoals recepten, bewaartips en de herkomst!

Spar blauwe bessen
2. 49
Spar blauwe bessen Bakje 100 Gram
2. 49
Spar frambozen
2. 49
Spar frambozen Bakje 80 Gram
2. 49
Driscoll's bramen
2. 99
Driscoll's bramen Bakje 125 Gram
2. 99
Als SPAR doen we graag net dat beetje extra!

Als SPAR doen we graag net dat beetje extra!

Wist jij dat we bij SPAR dementievriendelijke winkels hebben? Lees hier meer over onze initiatieven voor lokale betrokkenheid

aardbeien Calinda
3. 99
aardbeien Calinda Tray 400 Gram
3. 99
frambozen weetjes

frambozen weetjes

Hier vind je alles wat je wilt weten over frambozen. Zoals recepten, bewaartips en de herkomst!

Spar rode druiven
2. 25
Spar rode druiven Bakje 200 Gram
2. 25
2. 69
Bakje 500 Gram
2. 69
wit
1. 99
wit Bakje 500 Gram
1. 99

start de dag gezond met rood fruit

Een goed begin is het halve werk. Niet voor niets wordt er overal geadviseerd om de dag te beginnen met een goed ontbijt. Ben je niet zo'n ontbijttype dan kun je natuurlijk kiezen voor een crackertje met kaas, maar wat je ook zou kunnen doen is een lekkere smoothie maken. Dat drinkt makkelijk weg, valt niet zo zwaar op de maag en je krijgt direct je vitaminenshot. Mix bijvoorbeeld frambozen, een banaan en 250 ml yoghurt of, ook heel lekker doe  200 gram aardbeien, 400 ml yoghurt en 450 ml sinaasappel in de blender en mix tot een zachte smoothie! 

druiven zijn de perfecte snacks

Laat jij je nog wel eens verleiden door een snackje tussendoor? Je kunt natuurlijk een graai doen in een zak m&m's, dat laatste stukje kaas verorberen of een zak chips open trekken. Maar je kunt jezelf beter verwennen met een gezonde én lekkere snack. Een handje druiven is lekker zoet, gezond en stukken beter voor de lijn. Heb je even geen verse druiven op de fruitschaal liggen, dan kun je ook kiezen voor de gedroogde variant van de druif, rozijnen. Rozijntjes zijn goed voor het lichaam en een prima snackje.

zoveel mensen, zoveel druiven

Er zijn tal van druivenrassen, natuurlijk ken je de witte druif en de blauwe druif, prachtige trossen die op de fruitschaal liggen en klaar om te eten. Deze tafeldruiven vind je in de supermarkt. De Merlot, Cabernet sauvignon, Pinot noir zijn druivensoorten die je waarschijnlijk ook wel ergens bekend in de oren klinken, maar dan hebben we het over druiven in vloeibare vorm. Wijn.   Over wijnen zijn boeken vol geschreven, natuurlijk vind je bij SPAR ook de lekkerste wijnen, in de wijnspecial lees je meer over onze wijnen en bijpassende recepten.

"druifje, m'n druifje"

Druiven kunnen onderdeel zijn van een romantisch spel, zet een schaal druiven neer, schenk een glas champagne in en voer elkaar de lekkere, sappige vruchten.  Niet alleen in een romantische tafelsetting is de druif een perfect stukje fruit. Druiven zijn lekker in salades, je kunt er heerlijke cocktails mee maken en natuurlijk zijn druiven onotbeerlijk bij een uitgebreide kaasplank. Bij SPAR vind je witte en blauwe druiven, je kunt de druiven online bestellen of kom gezellig naar de winkel voor een trosje sappige, zoete druiven.