sluit filter

appels


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Jonagold appels
0. 47
Jonagold appels Los 250 gram
0. 47
jonagold appels
2. 79
jonagold appels Zak 1500 Gram
2. 79
bak eens met appels

bak eens met appels

zet iets lekkers op tafel met Koopmans!

elstar appels
2. 99
elstar appels Zak 1.5 Kilogram
2. 99
Elstar
1. 89
Elstar Los 1000 gram
1. 89
appels pink lady
3. 69
appels pink lady Bakje 700 Gram
3. 69
Pink Lady appels
0. 65
Pink Lady appels Los 175 gram
0. 65
Lekker met appelmoes!

Lekker met appelmoes!

geen zin om zelf appelmoes te maken? Kies uit diverse merken en smaken in pot.

elstar appels
1. 89
elstar appels Los 1000 gram
1. 89
appel Granny Smith
3. 55
appel Granny Smith Tray 4 Stuks
3. 55
appels kanzi
3. 79
appels kanzi Tray 4 Stuks
3. 79
appel per stuk
0. 80
appel per stuk Los 1 Stuks
0. 80
appel gala
2. 69
appel gala Tray 4 Stuks
2. 69
Kanzi appels
0. 85
Kanzi appels Los 225 gram
0. 85
2. 79
Zak 1500 Gram
2. 79
appel luxe
1.-
appel luxe Los 1 Stuks
1.-

de appel, een veelzijdig stukje fruit

Wat is er nu lekkerder dan je tanden zetten in een lekkere, sappige appel. Houd je van zoet of juist een beetje zuur, voor ieders smaak is er wel een lekkere appel te vinden. Ook voor de bereiding van gerechten met appels is het goed om te kijken welk appeltje je gebruikt. Zo is de Elstar perfect voor het maken van appelmoes, gebruik je Goudreinetten wanneer je een ouderwets lekkere appeltaart wilt bakken en zijn Granny Smits bijvoorbeeld heel lekker in een frisse salade.

 

appeltje voor de dorst

Je kunt de lekkerste gerechten maken met appels, maar laten we vooral niet vergeten dat het ook een hele lekkere en verantwoorde snack is. Het is naast de boterham met kaas een geliefd onderdeel van de doordeweekse lunch. Zelfs wanneer je een appelallergie hebt kun je de Santana appel proberen, overdrijf het niet direct door een hele appel weg te werken, begin met een klein stukje om te kijken hoe het lichaam reageert. Wist je trouwens dat wanneer de appel is verwarmd, het heel goed zou kunnen dat je de appel wel kunt verdragen? Je kunt dus heerlijk genieten van een zuurkoolschotel met appel en spekjes of wat dacht je van een kruidige appelspeculaascrumble, heerlijk in het najaar.

 

snoep verstandig, eet een appel

Natuurlijk zijn er naast de lekker smaak van de appel nog tal van andere redenen om je tanden in dit lekkere stukje fruit te zetten. Zo zit de appel bomvol vezels en antioxidanten en zou het zelfs kunnen helpen bij het afvallen. De appel bevat namelijk weinig calorieën en zit vol voedingststoffen, door de vezels krijg je snel een verzadigd gevoel, waardoor je niet in de verleiding komt om naar ongezonde snacks te grijpen. Tóch is het raadzaam om je eetpatroon niet vol met appeltjes te stoppen, de fruitsuikers zetten namelijk ook aan als je er een teveel aan neemt. Tja, zo blijkt zelfs voor de appel dat overdaad schaadt. Houd het dan ook bij twee appels op een dag en het allerbelangrijkste is dat je er lekker van geniet!

recalls | bekijk ze hier!