sluit filter

peer 'm

lekkere, sappige peren vind je bij SPAR

peren


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

kies voor gemak!

kies voor gemak!

bekijk het assortiment vers gesneden fruit

handpeer
0. 80
handpeer Los 1 Stuks
0. 80
conference handperen
2. 59
conference handperen Zak 1 Kilogram
2. 59
stoofperen
3. 05
stoofperen Emmer 400 Gram
3. 05
peren Gieser Wildeman
2. 79
peren Gieser Wildeman Clamshell verpakking 1 Kilogram
2. 79

peer is veel veelzijdiger dan je denkt

Tja de peer, het is misschien wel een beetje de underdog onder de vruchten. Je kunt natuurlijk geen appels met peren vergelijken, maar de appel komt duidelijk beter uit de bus dan de peer. De peer heeft een beetje last van een imagoprobleem en dat is hartstikke zonde. De peer is namelijk minstens zo veelzijdig als de appel. Ook met peren kun je de lekkerste taarten bakken, je kunt ze verwerken in hartige gerechten en wat is er nu lekkerder dan een hap te nemen uit zo'n sappige peer!

underdog onder het fruit

Fruit is gezond en de peer dus ook! Peren zitten bomvol vitmanines, vezels en mineralen. De peer kan helpen bij afvallen en heeft zelfs een verjongend effect. Jawel, de peer heeft vele verborgen krachten en talenten. Zo heeft onderzoek aangetoond dat het eten van peren de kans op hart- en vaatziekten kan verkleinen. De kracht zit hem in de vezels van de peer, deze hebben een positief effect op ontstekingsreacties. En zelfs zwangere vrouwen hebben baat bij het eten van peren, de peer bevat namelijk foliumzuur en dat is weer goed voor de ongeboren vrucht. Kortom, peren zijn hartstikke gezond! 

lekker in de weer met peer

Ohhh... zelfgemaakte stoofpeertjes, dat is toch het lekkerste wat er is, comfortfood bij uitstek! (Groot)moeder die de stoofpeertjes op het fornuis heeft staan pruttelen. De combinatie van port, kaneel en citrusfruit zorgt direct voor een hartverwarmend gevoel. De geur van het najaar, de herfst, de naderende Kerst, warmte! Je kunt stoofperen natuurlijk kant-en-klaar kopen, maar zelf maken is vele malen leuker, lekkerder en het is echt niet moeilijk. Waar wacht je nog op? Bestel een kilootje peertjes of sjees naar de winkel en maak zelf een lekker potje stoofpeertjes. 

recalls | bekijk ze hier!