online bestelgemak in je buurt? voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

win je december boodschappen terug!

Zodra je een bestelling plaatst bij SPAR maak je automatisch kans  op het terugwinnen van je decemberboodschappen! 


ontdek meer

of maak een account aan
sluit filter

peren


conference handperen
0. 30
conference handperen XX 150 gram
0. 30
gieser wildeman stoofperen
2. 69
2. 69
Ranfru stoofperen
1. 99
Ranfru stoofperen Zak 400 gram
1. 99
gieser wildeman stoofperen
0. 30
0. 30
doyenné du comice peren
0. 30
0. 30
pomelo
1. 99
pomelo Stuk 1 stuks
1. 99
handpeer
0. 40
handpeer Stuk 1 stuks
0. 40
conference handperen
1. 99
conference handperen Zak 1 Kilogram
1. 99
conference handperen
0. 30
conference handperen Zak 150 gram
0. 30

peer is veel veelzijdiger dan je denkt

Tja de peer, het is misschien wel een beetje de underdog onder de vruchten. Je kunt natuurlijk geen appels met peren vergelijken, maar de appel komt duidelijk beter uit de bus dan de peer. De peer heeft een beetje last van een imagoprobleem en dat is hartstikke zonde. De peer is namelijk minstens zo veelzijdig als de appel. Ook met peren kun je de lekkerste taarten bakken, je kunt ze verwerken in hartige gerechten en wat is er nu lekkerder dan een hap te nemen uit zo'n sappige peer!

underdog onder het fruit

Fruit is gezond en de peer dus ook! Peren zitten bomvol vitmanines, vezels en mineralen. De peer kan helpen bij afvallen en heeft zelfs een verjongend effect. Jawel, de peer heeft vele verborgen krachten en talenten. Zo heeft onderzoek aangetoond dat het eten van peren de kans op hart- en vaatziekten kan verkleinen. De kracht zit hem in de vezels van de peer, deze hebben een positief effect op ontstekingsreacties. En zelfs zwangere vrouwen hebben baat bij het eten van peren, de peer bevat namelijk foliumzuur en dat is weer goed voor de ongeboren vrucht. Kortom, peren zijn hartstikke gezond! 

lekker in de weer met peer

Ohhh... zelfgemaakte stoofpeertjes, dat is toch het lekkerste wat er is, comfortfood bij uitstek! (Groot)moeder die de stoofpeertjes op het fornuis heeft staan pruttelen. De combinatie van port, kaneel en citrusfruit zorgt direct voor een hartverwarmend gevoel. De geur van het najaar, de herfst, de naderende Kerst, warmte! Je kunt stoofperen natuurlijk kant-en-klaar kopen, maar zelf maken is vele malen leuker, lekkerder en het is echt niet moeilijk. Waar wacht je nog op? Bestel een kilootje peertjes of sjees naar de winkel en maak zelf een lekker potje stoofpeertjes.