proost op de feestdagen!

lekkere biertjes en borrelhapjes

drankjes, hapjes en fijne mensen
Voets Dip Mosterd Dille
2. 99
Voets Dip Mosterd Dille Pot(je) 190 Gram
2. 99
Spar port salut
3. 81
Spar port salut Los 180 gram
3. 81
Parisienne Prestige
1. 49
Parisienne Prestige Los 440 Gram
1. 49
Zwanenberg mini kip sate
2. 69
Zwanenberg mini kip sate Tray 160 Gram
2. 69
Zwanenberg hollands gehaktballetje
2. 25
pain D'Antan mout
1. 49
pain D'Antan mout Los 400 Gram
1. 49
President brie 60+
2. 29
President brie 60+ Wikkel 200 Gram
2. 29
Spar snack tomaatjes
2. 25
Spar snack tomaatjes Doos 200 Gram
2. 25
Van der Meulen toast Melba
0. 90
0. 90
Spar zalm roomkaas rolletjes
3. 19
3. 19
samen proosten!
voor kraak en smaak
Spar Krokantjes Hot
1. 89
Spar Krokantjes Hot Zak 150 Gram
1. 89
Spar scrocchi met zeezout
1. 05
1. 05
Spar grissinetti rozemarijn
0. 99
0. 99
Spar Nootjes Mexicaantjes
1. 25
1. 25
Spar bruschetta met knoflook
0. 99
0. 99
Spar rice cookies
1. 79
Spar rice cookies Zak 175 Gram
1. 79

een gezellige borrel met Kerst 

Kerstborrels organiseren doe je samen! Met je vrienden, met familie of met collega’s. Geniet van de vele hapjes en drankjes, praat bij en toost op de gezellige avond die jullie hebben. SPAR helpt je de kerstborrel te organiseren! Kies voor een zelf samengestelde tapasplank met onze hapjes en je eigen creaties. Zelfs als ze mislukt zijn, zullen ze in de smaak vallen. Niemand die het doorheeft, na wat pilsjes of wijntjes. Ga voor een van onze donkere speciaalbieren, of kies een lichte witte wijn. Liever een alcoholvrij drankje? Ook die bieden we je in verschillende soorten en smaken. Met SPAR haal je alles in huis, om de borrel tot een succes te maken!

combineer hapjes en drankjes

Kies voor een combinatie van verschillende kazen, welke nog lekkerder zijn met onze uienmarmelade! Op zoek naar nog meer lekkers? Onze sticky kipkluifjes zullen het goed doen bij je vrienden, familie en collega’s. Zeker wanneer het buiten kouder wordt, zijn de warme kluifjes een welkome verrassing op de borrel. Liever een vegetarisch hapje? Maak een schaal met nacho’s, guacamole en salsasaus. Ook ons assortiment met nootjes, chips en bijvoorbeeld toastjes mogen niet ontbreken op je borrelavondje. Zelf kersthapjes maken? Kijk eens naar onze recepten!

 

Lekkerste hapjes van SPAR

SPAR biedt je alles om van de borrel bij Kerst een succes te maken. Vind je het lastig om geschikte hapjes en drankjes te selecteren? Wij hebben de lekkerste lekkernijen voor je op een rijtje gezet!

do’s en don’ts voor kerstborrels

Kerstborrels zorgen niet alleen een gezellige avond, het levert vaak ook tal van blijvende herinneringen op. Zijn deze altijd positief? Bepaald niet! Een dronken manager, collega’s die iets te intiem worden en die paar mensen met hun rendierhoedje zijn terugkerende thema’s in verhalen over deze borrels. Een leuke do voor de avond is samen kersthapjes maken met de recepten van SPAR. Niet alleen gezellig, maar ook voordelig! Een besparing die je reden genoeg geeft om je baas nog eens te vragen naar een kleine bonus voor het nieuwe jaar.

een toast op een gezellige avond

De borrel vormt een fijn begin van de avond! Zeker wanneer je dit combineert met fraaie kerstcadeaus of kerstpakketten. Daarbij loopt de borrel vaak door in het diner later op de avond. Een alternatief is gezellig gourmetten! Gourmetten biedt je het voordeel, dat je maar weinig voorbereidingen hoeft te treffen. Wel zo makkelijk! Bij deze voorbereidingen helpt de SPAR je met diverse gourmetschotels, breekbrood en lekkere drankjes. Vergeet het dessert niet! Ga je voor een warm dessert, of kies je bijvoorbeeld voor ijs? Meer inspiratie voor jouw Kerst vind je hier

recall Bolletje lichte crackers havermout, G'woon brunchbroodjes & triangel meergranen & SPAR klp boeren leverworst 125 gram bekijk hier