vers brood van de warme bakker

De hele dag verkrijgbaar

bestel direct

Dunselman vertelt over de SPAR landbollen

smeer 'm!
Spar Filet Americain Naturel
2. 69
2. 69
Bonne Maman Confiture Framboos
2. 99
2. 99
Gwoon 100% pindakaas
1. 39
Gwoon 100% pindakaas Bus 350 Gram
1. 39
Sparwoudse kaas stuk jong 48+
7. 59
7. 59
dille
1. 59
dille Zak 15 Gram
1. 59
Paturain kruidenkaas knoflook
1. 79
1. 79

ambachtelijk brood

Wist je dat je bij SPAR dagelijks vers brood kunt halen? Het brood van SPAR wordt gebakken door ambachtelijke bakkers verspreid voor heel Nederland. Je proeft de ambacht en de passie van de bakker in de broden, zoals de SPARwalder desembroden. Door de lange rijstijd krijgt het brood een zachte en luchtige structuur en er zijn geen extra toevoegingen nodig waardoor het brood e-nummervrij is. Door de hoge temperatuur in de steenoven ontstaat een mooie dunne krokante korst en heeft het brood een heerlijke smaak. Je kunt natuurlijk nog veel meer met ambachtelijk brood. Bij SPAR vind je verrassende brood recepten, probeer bijvoorbeeld eens gevuld brood of een salade in een broodbol. Bestel je vandaag verse brood online bij SPAR? Dan heb je dit dezelfde dag nog in huis.

 

glutenvrij brood

Kun je niet zomaar genieten van een vers plakje brood vanwege een allergie of dieet? Wij hebben ook heel lekker glutenvrij brood in ons assortiment. Net zo lekker als een gewone boterham! Je kunt glutenvrije boterhammen hier bestellen.

ambachtelijke bakkers

Het brood van SPAR wordt gebakken door ambachtelijke bakkers verspreid voor heel Nederland. Zij zorgen dagelijks voor jouw verse brood . Hierdoor is de warme bakker altijd bij jou in de buurt, dus je kunt dagelijks genieten van een verse boterham. Onze ambachtelijke bakkers maken niet alleen het lekkerste brood, maar ook heerlijke verse taarten. Bestel je verse gebak van de warme bakker hier.

recall Monini Sesamolie 250ml bekijk hier