Knallend het nieuwe jaar in!

Proosten op het nieuwe jaar met de lekkerste champagne, oliebollen en hapjes.

Doritos Chips Nacho Cheese
1. 29
1. 29
Spar ribbelchips Naturel
0. 96
0. 96
Mora Bitterballen
2. 79
Mora Bitterballen Zak 1010 gram
2. 79
Spar Zoutjes Krokante Stengels Zout
0. 80
Mora Ovenhapjes Mix
3. 65
Mora Ovenhapjes Mix Doos 285 gram
3. 65
Gluhwein
2. 45
Gluhwein Fles 1000 milliliter
2. 45

maak je borrelplank nóg lekkerder

bekijk hier

Aftellen maar!

Oudjaarsavond is al bijna in zicht! Met de lekkerste producten en recepten van SPAR ga je knallend het nieuwe jaar in! Vier samen met vrienden en familie het afgelopen jaar en maak er samen een spetterend uiteinde van! Ontdek de verrassend makkelijk recepten van SPAR om binnen een handomdraai iets lekkers op tafel te zetten. Zo kun je met elkaar genieten een heerlijke avond.

knallend het nieuwe jaar in

Onder het genot van een hapje en een drankje herinneringen naar boven halen en afsluiten met spetterend vuurwerk. Een lekker glaasje bubbels mag dan natuurlijk niet ontbreken. Bij SPAR vind je de lekkerste champagne, cava en andere bubbels. Zo kun je om twaalf uur met een glaasje in je hand proosten op 2018!

Tijd voor oliebollen!

Eens per jaar is het weer tijd; tijd voor oliebollen! Maak eenvoudig zelf oliebollen of appelbeignets. Geen zin in zelf de keuken in te gaan? Kies dan voor de verse ambachtelijke oliebollen van SPAR. Deze worden dagelijks vers gebakken door de ambachtelijke bakker uit de buurt. Extra lekker als je zo kort opwarmt in de oven of magnetron. Even laten afkoelen, bestrooien met poedersuiker en smuller maar! 

maak het jezelf gemakkelijk

Laat je boodschappen tijdens de feestdagen eenvoudig thuisbezorgen, wij bezorgen tot de koelkast!

de voordelen van SPAR online

Voor 10:00 besteld vandaag in huis, geen minimum bestelbedrag, gratis bezorging vanaf € 50,- en achteraf betalen. vroeg of laat, bij SPAR kan je altijd je boodschappen bestellen