filter en sorteer

internationale keuken

home internationale keuken
geen vlees of vis, maar net zo lekker

geen vlees of vis, maar net zo lekker

Een avondje zonder vlees of vis? Kies dan voor een van onze vleesvervangers!

Eet smakelijk!

Eet smakelijk!

de makkelijke maaltijdservice van SPAR

internationale smaakmakers

Om een lekkere maaltijd op tafel te zetten hoef je tegenwoordig echt niet meer goed te kunnen koken. Je kunt gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden. Deze hebben we in vriesvarianten, maar we hebben ook de beste verse kant-en-klare maaltijden om ons assortiment. Heb je zelfs geen zin om de magnetron aan te zetten? Dan bestel je toch een maaltijd bij het Griekse, Marokkaanse of Ethiopische restaurant bij jou om de hoek? Jij draait je hand er niet voor om. Wil je zelf koken? Dan zijn er ook heel veel hulpmiddelen om zonder kooktalent toch een heel internationale maaltijd op tafel te zetten. We hebben verschillende kruidenmixen en sauzen in het assortiment waar je zelf alleen nog groenten en vlees aan hoeft toe te voegen. Het resultaat? Internationaal smullen!

smaken van de wereld

Ben jij een echte globetrotter en wil je de hele wereld rondreizen? Dat kan natuurlijk en dat moet je vooral doen! Er kunnen beperkende factoren zijn waardoor het gewoonweg niet mogelijk is om alle plekken van de wereld te ontdekken. Je kunt dan natuurlijk in de atlas duiken, internationale muziek streamen, virtuele wereldreizen maken met de mogelijkheden die Google maps biedt en reisgidsen uitpluizen. Maar je kunt ook de keuken in duiken en op die manier de geheimen, geuren en kleuren van een land of werelddeel ontdekken! We zijn misschien al gewend aan de smaken uit de Italiaanse, Franse en Oosterse keuken. Maar heb jij ook al geproefd uit de Afrikaanse of Surinaamse keuken? Nee? Wij helpen je graag een handje! Gebruik de maaltijdpakketten als basis en experimenteer erop los!

leer de wereldkeukens echt kennen

Je kunt gebruik maken van alle gemakken die er zijn in de vorm van maaltijdpakketten en internationale sauzen- en kruidenmixen, maar je kunt ook zelf experimenteren in de keuken. Op SPAR vind je vele recepten om inspiratie op te doen. De ingrediënten voor jouw wereldse gerecht bestel je gewoon op SPAR of je wandelt naar de winkel bij jou om de hoek. Met enkele basistechnieken en ingrediënten zet jij een zelfgemaakt Italiaanse, Mexicaanse of Oosterse gerecht op tafel. Je kunt het!

Terugroepactie | Kips Vega Paté