voor 10:00 besteld vandaag in huis

verrassend makkelijk kerstdiner
Mijnboer biologische pompoen
2. 99
2. 99
Spar Varkenshaas lang pak 1 stuks
5. 03
Spar Beenham culinair
9. 42
Spar Beenham culinair Pak 650 gram
9. 42
Spar Runderbiefstuk 2 stuks
6. 36
6. 36
Spar Garnalen Roze
3. 69
Spar Garnalen Roze Pak 125 gram
3. 69
Spar Pasteitjes
0. 87
Spar Pasteitjes Doos 100 gram
0. 87

vergeten groenten

Tijdens het dinermag een lekker bijgerecht met groenten niet ontbreken. Bij SPAR maken we dit makkelijk met kant-en-klare ovenschotels. Spruiten met spek en roomsaus of haricot verts in katenspek. Feestelijk en zo klaar! Een diner hoeft niet moeilijk te zijn. Bij SPAR vind je diverse producten in ons assortiment die verrassend makkelijk zijn.

gourmet mag niet ontbreken tijdens Kerst

Gourmet is altijd gezellig. Zet schalen met vis, vlees en groenten op tafel en iedereen kan aan de slag! Je kan het zo makkelijk maken als je zelf wilt. Maak bijvoorbeeld pannenkoek- en omeletbeslag en laat je gasten zelf hun gerechtjes samenstellen. Met een lekkere gourmet kan je eindeloos variëren! Bekijk de recepten van SPAR en ontdek hoe je jouw gourmet feestje nóg feestelijker kan maken.

verrassend makkelijk

Lekker eten, maar geen zin en tijd om uren in de keuken te staan? Bij SPAR snappen we dat, daarom hebben we veel producten die zó lekker en zó klaar zijn. Probeer bijvoorbeeld onze paarse spruitjes, deze zie je niet elke dag en zijn daarom leuk om tijdens je kerstdiner te serveren. Nog een extraatje nodig om te serveren bij je soep, voorgerecht of borrel? Dan hebben we vers breekbrood met stukjes tomaat, heerlijk voor bij bijna elke gang!