dat ontbijtje wordt een eitje!

Met behulp van de tips van SPAR.

bestel hier direct
6x onmisbaar bij het paasontbijt
Spar Vruchtensap Sinaasappel
2. 25
Spar Vruchtensap Sinaasappel Fles 500 milliliter
2. 25
Spar luxe roomboter amandel stol
5. 49
5. 49
Philadelphia Naturel
2. 25
Philadelphia Naturel Kuip(je) 200 gram
2. 25
Spar Appel-peersap
2. 45
Spar Appel-peersap Fles 740 milliliter
2. 45
Spar echt dichtbij polderham
2. 69
2. 69
Spar Echt dichtbij varkensrollade
3. 09
4 personen
20 min
4 personen
30 min
1 personen
lekkere broodjes erbij
Ambachtelijke Bakker mueslibollen
2. 29
Spar baguelino  bruin
0. 79
Spar baguelino bruin Stuk 125 gram
0. 79
Croustif roomboter croissant  ham-kaas
0. 99
Croustif ruitbroodje wit
0. 75
0. 75
Sparretje meergranen
0. 65
Sparretje meergranen Stuk 90 gram
0. 65

lekker fris en fruitig

ons verse fruit
lekker vers van SPAR
Spar Vruchtensap Sinaasappel
2. 25
Spar Vruchtensap Sinaasappel Fles 500 milliliter
2. 25
Spar Vruchtensap Sinaasappel/Kiwi
2. 55
Spar Vruchtensap Sinaasappel/Kiwi Fles 500 milliliter
2. 55
Spar Vruchtensap Sinaasappel/Aardbei
2. 55
2. 55
Spar fruitbowl
3. 99
Spar fruitbowl Bak(je) 500 gram
3. 99
Spar meloenbowl
3. 99
Spar meloenbowl Bak(je) 500 gram
3. 99
Spar vruchtensap ananas meloen mango
2. 50
2. 50

tip: chocofruit

Maak je eigen chocolade aardbeien door een reep pure chocolade au bain-marie te smelten. Prik een aardbei aan een vork en haal deze door de chocolade. Laat afkoelen op vetvrij bakpapier. Fruitig feestje!

tip: smoothie met mango

Mix in de blender stukjes bevroren banaan met 175 gram mango en 4 el yoghurt. Schenk het in een kom en garneer met krokante muesli, een handje blauwe bessen en een paar muntblaadjes. Verrassend makkelijk!

wist je dat...

SPAR koffie is van topkwaliteit en bestaat uit mooie, geselecteerde Arabica & Robusta bonen. De koffiebonen worden langzaam gebrand totdat ze de perfecte smaak en kleur hebben. Een volle en krachtige smaak met tonen van pure chocolade en gebrande noten, afgerond met een mooie laag crema. Je maakt er een heerlijke espresso mee, met een volle en zachte nasmaak. 

SPAR maakt je paasdagen nóg mooier

Bij Pasen denk je al snel aan een gezellige kleurrijke ontbijttafel of paasbrunch. Hier horen natuurlijk lekkere producten bij! Probeer bijvoorbeeld onze luxe roomboter amandelstol, rijk gevuld met krenten, rozijnen en noten. Maak onze Paasstol nóg iets lekkerder door hem een paar minuten in de oven op de warmen en hem daarna te besprenkelen met een laagje poedersuiker. Zo wordt de stol lekker smeuïg en de spijs een beetje warm. Besmeer een plak met onze roomboter voor een volle smaak. Op deze pagina vind je nog meer lekkere paasontbijt recepten en serveertips.

de lekkerste paasontbijt recepten!

Bij een Paasontbijtje mogen de broodjes natuurlijk niet ontbreken! Verse knapperige croissants, warme bagels of onze witte of bruine Sparretjes. Dit zijn lekkere broodjes vers uit eigen oven. Onze broodjes zijn met van alles te beleggen, zowel zoet als hartig. De bagels verlenen zich uitstekend voor zoet beleg zoals jam met een dot clotted cream. Wil je extra uitpakken? Geen probleem! Je kan op deze pagina een aantal lekkere paasontbijt recepten en tips vinden!

Pasen wordt ’n eitje!

Pasen gaat altijd gepaard paasontbijt recepten vol met eieren. Eitjes om te zoeken of eitjes om te koken of bakken. Er is niets waarmee zoveel gevarieerd kan worden als met eieren. Maak bijvoorbeeld zelf verse eiersalade voor op een broodje. Doe hier een beetje kerriepoeder bij om de smaak nét iets spannender te maken. Toch liever een gekookt eitje? Bij SPAR hebben we Kakelgoud gekleurde scharreleieren in alle kleuren van de regenboog die je Paastafel vrolijk opfleuren. Ook zijn er bij SPAR diverse chocolade eieren te vinden die verstopt kunnen worden, zo wordt Pasen ’n feestje!