mocktails

een feestje in je glas!

bestel boodschappen

virgin pina colada

Waan je in de tropen met deze zoete zonnige mocktail

Bereidingstijd 10 min. Portie 4 glazen Ingrediënten 200 g verse ananas, 250 ml kokosmelk, 1 limoen, 2 el honing, ±4 ijsklontjes. En verder 4 decoratieve prikkers en rietjes. Noodzakelijk blender. Zo maak je het Houd een paar mooie stukken van de ananas (mét schil!) over als garnering. Schil de ananas en snijd in blokjes. Doe de kokosmelk, de ananas en het sap van de limoen in de blender en pureer tot een glad romig drankje. Doe de ijsblokjes erbij en blend nog even kort, zodat het ijs crusht. Breng op smaak met honing. Schenk het sap in de glazen en versier met een stukje ananas, parasolletje en rietje. Enjoy!

drop of ginger

pittig, verfrissend én makkelijk met Lipton Icea Tea Green

Bereidingstijd 5 min. Portie 4 glazen. Ingrediënten 800 ml Lipton Ice Tea Green, stukje verse gember, 2 snackkomkommers, 2 limoenen, honing, ±12 ijsklontjes. Noodzakelijk blender. Zo maak je het Pers de limoenen en verdeel het sap over de 4 glazen. Meng in elk glas 1 eetlepel honing met het limoensap. Crush de ijsblokjes in de keukenmachine of met een blender. Verdeel het gecrushte ijs over de glazen en roer goed door. Vul aan met ±200 ml Lipton Ice Tea Green per glas. Snijd de snackkomkommers in de lengte in vieren en steek ze in de glazen. Maak het af met flinterdunne schijfjes verse gember.

lemongrass no-llins

de ideale mocktail voor in de zomer, met een verfrissend tintje

Bereidingstijd 10 min. Portie 4 glazen Ingrediënten 800 ml Royal Club Ginger Beer 0% Suiker, ijsblokjes, 40 ml limoensap, 2 citroengras stengels, 8 limoenschijfjes. En verder 4 decoratieve prikkers en rietjes. Zo maak je het Snijd een stengel citroengras door de helft. Pak één helft van de stengel en kneus deze voorzichtig zodat er wat sappen vrijkomen. Vul het glas met wat ijsblokjes en schenk Royal Club Ginger Beer 0% Suiker en het limoensap hierover heen. Voeg de limoenschijfjes en de halve stengel citroengras toe. Roer de mocktail goed door met de halve stengel citroengras zodat de ingrediënten goed worden gemixt en de smaak van citroengras vrijkomt.

 

 

limoenen
1. 69
limoenen 3 Stuks
1. 69

Spicy Raspberry

Doe eens gek,met deze pittige,maar verrassend lekkere mocktail 

Bereidingstijd 5 min. Portie 4 glazen Ingrediënten  600 ml l Royal Club Ginger Ale 0% Suiker, ijsblokjes, 4 rode pepers en 8 frambozen En verder 4 decoratieve prikkers en rietjes. Zo maak je het Schep een old fashioned (whiskey) glas vol met blokken ijs. Schenk hier de Royal Club Ginger Ale 0% suiker overheen. Doe de frambozen in het glas en roer ze met een lepel voorzichtig iets onder het ijs. Leg een kleine rode peper (rawitt) op het ijs.

frambozen
3. 39
frambozen 125 Gram
3. 39

Ginger Pie

een pikante mocktail, met een vleugje kaneel

Bereidingstijd 5 min Portie 4 glazen Ingrediënten  600 ml Royal Club Ginger Beer 0% suiker, ijsblokjes, 120 ml Royal Club appelsap troebel, 20 ml limoensap en 4 kaneelstokjes ter garnering En verder 4 decoratieve prikkers en rietjes. Zo maak je het Schenk de Royal Club appelsap troebel en limoensap in het glas. Voeg ijsblokjes toe en schenk hier de Royal Club Ginger Beer 0% suiker over heen. Roer het geheel goed door en voeg eventueel meer ijsblokjes toe. Garneer met een kaneelstokje en roer hiermee de mocktail nog een keer goed door.

 

 

 

Mint Sensation

Een ((Vir)gin tonic, waarbij je de gin niet zult missen!

Bereidingstijd 5 min. Portie 4 glazen Ingrediënten: 800 ml Royal Club Tonic 0% suiker, komkommer slierten, 4 muntblaadjes en 8 drupjes olijfolie En verder 4 decoratieve prikkers en rietjes. Zo maak je het Schep een longdrinkglas vol met blokken ijs. Schenk hier de tonic overheen tot ongeveer een centimeter onder de rand. Snijd met de dunschiller twee of drie schijfjes van een komkommer af, of een hele sliert. Zet de komkommerschijfjes naast het ijs of prik de komkommersliert als een rol op een cocktail prikkertje en zet dit naast het ijs. Plaats hier een mooi topje van een munttakje naast en drup 2 druppels olijfolie over het ijs.

Lemon & Melon

 

Proef de mix van zoet en zuur in deze mocktail

Bereidingstijd 15 min. Portie 4 glazen Ingrediënten  800ml Royal Club Bitter Lemon 0% suiker, 120 ml watermeloensap, 20 muntblaadjes en 4 citroengrasstengels  En verder 4 decoratieve prikkers en rietjes. Zo maak je het Snijd de citroengrasstengel over de lengte door de helft en snijd een deel hiervan in ringetjes. Doe de muntblaadjes samen met het watermeloensap en een handvol citroengrasringetjes in de cocktailshaker en shake dit met blokken ijs. Schenk deze watermeloen-citroengras-munt cocktail door een zeefje in een longdrinkglas en doe er blokken ijs bij. Schenk de Royal Club Bitter Lemon 0% suiker over het ijs. Roer het geheel goed door en garneer met de resterende helft van de citroengrasstengel.