filter en sorteer

bakkerij

home bakkerij
ontbijt inspratie

ontbijt inspratie

De lekkerste ontbijtjes scoor je bij SPAR! Wil jij inspiratie voor een gezond, bewust, uitgebreid of snel ontbijt? Klik hier >>

oud brood nieuw bakken

Oud brood zomaar weggooien doen we al lang niet meer zo snel, maar we willen weleens iets anders dan een tosti. Kom maar op met die restjes! Van oud bruin tot stokbrood: vandaag bakken we een onweerstaanbare broodpudding. Zo lekker, zo klaar! Bekijk hier het recept voor broodpudding met pecannoten en chocolade en probeer het zelf. Bestel je bakker artikelen online bij SPAR! De beste bakkerij artikelen thuisbezorgd of ophalen. 

vers uit de oven

Niets is lekkerder dan zo’n vers van de SPAR afgebakken broodje. Perfect voor het ontbijt, de lunch, brunch of andere speciale momenten. Inspiratie nodig voor een smakelijk beleg? Heel eenvoudig: combineer gewoon je favoriete smaken met elkaar. Zo is het lekker om hartig beleg als vlees of kaas te combineren met iets zoets, zoals fruit of een druppel honing. Voeg eventueel nog iets knapperigs toe, zoals diverse noten of zaden.

eerlijk brood

Er is steeds meer behoefte aan eerlijk, zuiver maar bovenal lekker eten. ‘what you see is what you eat’ met het SPARwalder desembrood. Door gebruik te maken van alleen natuurlijke grondstoffen ontstaat er eerlijk, zuiver en lekker bake off-brood met heldere en begrijpelijke ingrediënten. Het proces van brood maken start met gefermenteerd deeg: bij deze methode rijst het deeg extra lang. Zo krijgen de broodjes uiteindelijk extra veel aroma en smaak.

Terugroepactie | Kips Vega Paté