fruit

sappig, citrus, zacht en exotisch

bestel fruit
verrekt lekker fruit
Jonagold appels
0. 40
Jonagold appels Los 250 gram
0. 40
Zespri kiwi's
0. 64
Zespri kiwi's Los 110 gram
0. 64

fairtrade bananen

SPAR verkoopt alleen maar duurzame bananen. Een voedzame snack: de banaan. Gewoon uit de hand, heerlijk in een smoothie, op brood of in een dessert. Onze guilty plesure? Een volkoren, geroosterde boterham, belegd met chocoladepasta, banaan, een scheutje honing en gehakte pinda's.

berry beautiful

Met 'berries' eet je jezelf mooi en gezond. De lijst met hun gezonde voedingsstoffen is lang. Daarom in het kort. Frambozen bevatten veel vezels en zijn daardoor goed voor je spijsvertering/ Blauwe bessen zijn een bron van vitamine E, een antioxidant dat het verouderingsproces helpt vertragen. Bramen zitten vol mineralen die zuiverend werken.

avocado cadeau

Geef jezelf af en toe een 'avocadeau'! Je doet je lijf geen groter plezier. Avocado's zitten namelijk vol goede vetten en ze bevatten veel vezels en eiwitten. Daarnaast bevatten ze ontzettend veel mineralen en vitamines. Bijna vergeten: ze zijn nog super lekker ook! In salades, smoothies, op brood en in je vers gemaakte guacamole.

maak ze in

Vroeger was inmaken de enige manier waarop je ook in de winter kon genieten van fruit (en groente). Tegenwoordig doen we het voor de leuk! Lekker zelf jam en chutney maken van fruit, misschien wel uit eigen tuin. Hop in de weckpot, strikje erom heen en je hebt een superleuk fruitig cadeau! 

meloenen om te zoenen

Hét fruit voor een verrukkelijke zomer: de watermeloen. Een fris partje tussendoor, als voorafje omwikkeld met parmaham, door je smoothie, in een koude soep of salade, gegrilld op de barbecue. Er is keuze genoeg. Met de frisse watermeloenen van familiebedrijf Bollo weet je zeker dat je ouderwets goede kwaliteit in huis haalt.

weet wat je eet, alles wat je over fruit wilt weten

Nieuwe recalls | Saté Schnitzel 2 stuks